Сентябрь 2016

Заява міжфракційного об’єднання «Рівні можливості»

Заява міжфракційного об’єднання «Рівні можливості». Текст нижче.

В Северодонецке пройдет Кубок Украины «Вільна піраміда» по бильярдному спорту

В Северодонецке пройдет Кубок Украины «Вільна піраміда» по бильярдному спорту

В Северодонецке в октябре пройдет IIIэтап Кубка Украины «Вільна піраміда» по бильярдному спорту среди мужчин и женщин.

Возле Северодонецка могут появиться приюты для пострадавших от насилия – ПРООН

На данный момент есть постановление Кабмина, которое рекомендует делать приюты для пострадавших от насилия. Об этом сказала советник организации по вопросам примирения и социального единства Анна Боровая в интервью «Восточному фарватеру».

Провалилась очередная попытка вербовки для работы на террористов

СБУ выявила еще одну попытку завербовать гражданина Украины для сотрудничества с террористами незаконной «ДНР». Представитель международной гуманитарной организации, который работает на подконтрольной Украине территории Луганщины, по собственным делам ехал на оккупированную территорию Донеччины. 

Новини АТО: Луганщина потерпає від мінометного вогню противника

29 вересня протягом доби ворог 10 разів відкривав вогонь у напрямку населених пунктів Попаснянського району, у тому числі з 82-мм мінометів, про це заявив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко, повідомляє Департамент масових комунікацій ЛОДА.

Факт незаконного перевезення лісу виявили патрульні в Рубіжному

Вчора ввечері, інспектори патрульної поліції зупинили КАМАЗ, який перевозив деревину. Вантаж був закріплений ненадійно, та міг скотитись.

Сєвєродонечани зможуть відчути себе справжніми науковцями на соціально-відповідальному фестивалі «Лабораторія міста»

Сєвєродонечани зможуть відчути себе справжніми науковцями на соціально-відповідальному фестивалі «Лабораторія міста»

На один день спортивний майданчик одного з мікрорайонів Сєвєродонецька перетвориться на справжню «Лабораторію міста» з експериментами, дронами та соціальними інноваціями.

На Луганщині обговорили шляхи розвитку інформаційної сфери в умовах антиукраїнської пропаганди

У рамках засідання Координаційної ради сприяння розвитку громадянського суспільства при облдержадміністрації та Луганського обласного антикорупційного комітету Департамент масових комунікацій ОДА провів нараду-семінар з головними редакторами районних і міських комунальних друкованих ЗМІ.

Юрій Гарбуз: «Ми повинні працювати в одному напрямі: досягнення довгоочікуваного миру на нашій рідній землі»

Під час своєї промови на виїзному засіданні Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз  нагадав, що це не перше виїзне засідання комітетів Верховної Ради України на Луганщині. 

Фестиваль мира и безопасности

Фестиваль мира и безопасности

“Не трогай. Не подходи. Сообщи 101”. Это основные правила, которые должен помнить каждый, кто имел неудачу наткнуться на взрывоопасный предмет во время осенних прогулок на природе. 

Новини АТО: на Луганщині зафіксовано 10 ворожих обстрілів

28 вересня протягом доби та після опівночі ворог 10 разів обстрілював позиції українських військовослужбовців поблизу населених пунктів у Попаснянському районі та смт Станиця Луганська, про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко, пише Департамент масових комунікацій Луганської облдержадміністрації.

Увага! Отруєння підробленими алкогольними напоями!

Увага! Отруєння підробленими алкогольними напоями!

За інформацією Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів 28.09.16р. серед мешканців Харківської області зареєстровано 54 випадки отруєнь алкогольними напоями (вірогідно сурогат). Із загальної кількості постраждалих 24 особи померло.

В Северодонецке ЮНИСЕФ вместе с детьми нарисовали мурал

В Северодонецке ЮНИСЕФ вместе с детьми нарисовали мурал

Представительство Детского Фонда ООН (ЮНИСЕФ) в Украине 29 сентября в рамках программы Европейского Союза «Дети мира» вместе с северодонецкими детьми на стене здания начальной школы №14 нарисовали мурал.

Как сообщает пресс-служба ЮНИСЕФ в Украине, создание этого мурала ознаменовало начало кампании по обучению жизненным навыкам и предоставлению психосоциальной поддержки детям и подросткам, пострадавшим в результате конфликта на востоке Украины.

Рятувальники піклуються за пожежну безпеку домівок одиноких престарілих громадян

Рятувальники піклуються за пожежну безпеку домівок одиноких престарілих громадян

Напередодні холодної пори року рятувальники приділяють велику увагу одиноким престарілим громадянам та піклуються за їх безпечне проживання в оселях.

м. Лисичанськ: внаслідок пожежі травмовано чоловіка

28.09.2016 о 06-40  на пункт зв’язку Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку по вулиці Краснофлотська у м. Лисичанську.

У Рубіжному рятувальники витягнули собаку, яка впала в колодязь

27 вересня о 14:27 на пульт зв’язку Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від співробітників місцевої Національної поліції про те, що в м. Рубіжне  на перехресті вулиць Миру та Студентська в колодязь впала собака та самостійно не може вибратися.

Поліцейські затримали грабіжника, який пограбував 7 жінок

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили та затримали раніше судимого 34-річного жителя м. Рубіжне, який підозрюється в скоєнні низки грабежів на території Сєвєродонецька.

«Інтернет-шахрая» взято під варту

Лисичанською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 КК України (заволодіння чужим майном, шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки) 

Новини АТО: на Луганщині зафіксовано 10 ворожих обстрілів

28 вересня протягом доби та після опівночі ворог 10 разів обстрілював позиції українських військовослужбовців поблизу населених пунктів у Попаснянському районі та смт Станиця Луганська, про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Три роки тому в Лисичанську встановлено пам’ятник жертвам єврейського населення в 1943 році

Сьогодні в Україні відзначають сумну дату – 75-ті роковини від початку трагічних подій у Бабиному Яру. Під час окупації Києва у Другій світовій війні нацистськими катами тисячами й тисячами страчувалися наші співвітчизники лише за те, що вони були іншої національності, раси чи віросповідання.

Прокуратура начала расследование в отношении "активистов" псевдореферендума в Луганской области

Прокуратура Луганской области начала досудебное расследование в отношении трех граждан Украины, которые организовали проведение так называемого "референдума" по созданию "ЛНР" в 2014 году. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры.

"Батьківщина" підтримала ідею Аграрної партії щодо референдуму з приводу ринку землі, - Віталій Скоцик

"Батьківщина" підтримала ідею Аграрної партії щодо референдуму з приводу ринку землі, - Віталій Скоцик

"Парламентські політики починають усвідомлювати руйнівні наслідки поспішного запровадження ринку землі в України і підтримують ініціативу Аграрної партії України щодо проведення загальноукраїнського референдуму з приводу ринку землі. Сподіваємося побачити активні дії у парламенті у сприянні проведення референдуму."

Таку думку висловив Gazeta.ua голова Аграрної партії України Віталій Скоцик, коментуючи виступ лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко у Кропивницькому, де вона повідомила про початок підготовки референдуму з приводу запровадження ринку землі.

Напередодні Дня бібліотек ЛОУНБ імені О. М. Горького відсвяткувала новосілля та провела масові заходи вже в новому домі

27 вересня – початок формування зовсім нової Луганської обласної бібліотеки. Саме так трактують цей день бібліотекарі ЛОУНБ імені О. М. Горького.

Новые развлечения детей из зоны АТО: по Рубежному разгуливал юноша с муляжом автомата

Новые развлечения детей из зоны АТО: по Рубежному разгуливал юноша с муляжом автомата
Информация о том, что человек с автоматом ходит по Рубежному поступила в патрульную полицию вчера, 27 сентября. Такая информация опубликована на странице в Facebook патрульной полиции Северодонецка, Лисичанска и Рубежного.
 

На участке Золотое-Первомайск кипит работа: ВСУ разминируют территорию, боевики убирают дорожные заграждения – ОБСЕ

Специальная мониторинговая миссия ОБСЕ продолжает осуществлять мониторинг и верификацию процесса разведения сил и средств на участках в районах н. п. Станица Луганская, н. п. Золотое, н. п. Первомайск, н. п. Петровское и н. п. Богдановка. Такая информация опубликована в отчете Миссии от 26 сентября.
 

1 октября состоятся соревнования по мотокроссу

1 октября в 11.00 состоятся соревнования по мотокроссу.

В Министерстве по вопросам АТО рассказали, когда может заработать КПВВ в Золотом

Разведение сторон на трех участках на Донбассе позволит открыть закрытый из-за обстрелов КПВВ в Золотом. Об этом говорится в разъяснении, обнародованном сегодня Министерством по вопросам временно оккупированных территорий.

Від отруєння контрафактним алкоголем на Луганщині померло двоє осіб

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, яке розслідується Слідчим відділом фінансових розслідувань Державної податкової інспекції у місті Сєвєродонецьку Головного управління Державної фіскальної служби у Луганській області за фактом незаконного придбання з метою збуту, зберігання з цією метою, а також збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, що призвело до отруєння та загибелі  людей в місті Рубіжне Луганської області, тобто за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 204 КК України

Обласні сільські спортивні ігри зібрали понад 500 спортсменів

24 вересня у смт Марківка на стадіоні «Нива» відбулися XVI Обласні сільські спортивні ігри серед збірних команд, найсильніших спортсменів районів «Луганщина 2016».

Бесплатная юридическая помощь в Северодонецке

Международная общественная организация «Луганское землячество» продолжает оказывать помощь переселенцам и жителям Луганской области в решении юридических вопросов.

Новини АТО: ворог здійснив шість обстрілів по позиціях наших військовослужбовців на попаснянському напрямку та поблизу Станиці Луганської

Минулої доби бойовики шість разів обстрілювали позиції наших військовослужбовців поблизу населених пунктів Станично-Луганського та Попаснянського районів, про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Жители Станицы Луганской выйдут на протесты из-за возможного отвода сил АТО

В поселке Станица Луганская Луганской области местные жители выйдут на протесты из-за возможного отвода украинских войск от населенного пункта согласно подписанным на переговорах в Минске документов.

Об этом Громадському рассказал председатель Станично-Луганской районной военно-гражданской администрации (ВГА) Юрий Золкин.

Из Лисичанска запустят поезд до Хмельницкого

«Укразалізниця” решила продлить до Хмельницкого дополнительный пассажирский поезд №234 «Лисичанск-Киев», который запускают в оборот с 31 октября.

З квітами «Назустріч Мрії»

З квітами «Назустріч Мрії»

Вже чотири роки проводиться щорічна благодійна акція «Назустріч Мрії» в школахі позашкільних закладах України. Кожен рік викладачі та діти із добрими, відкритими серцями приймають участь в  акції та долучаються до допомоги тим, хто дуже-дуже її потребу.

Реєстрація – це не право, а обов’язок підприємця, - Держпродспоживслужби

Законом України  «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» статтею 25 передбачена державна реєстрація потужностей, які провадять діяльність на будь-якій стадії виробництва або обігу харчових продуктів.

Патрульні перевіряють покинуті будівлі

Патрульні перевіряють покинуті будівлі

Впродовж робочої зміни охоронці порядку перевіряють по декілька покинутих будівель в Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному.

На Луганщине за финансирование террористов «ЛНР» и «ДНР» будут судить гражданина Украины

В Луганской области будут судить гражданина Украины за финансирование террористов «ЛНР» и «ДНР». Об этом сообщили в пресс-службе прокуратуры Донецкой области.

Если силы АТО уйдут на километр, мы потерям Станицу Луганскую, - Гарбуз

Отведение украинского вооружения на километр может привести к потере контроля Украины над Станицей Луганской. Об этом заявляет руководитель Луганщины Юрий Гарбуз, передает «Радио Свобода».

Юрій Клименко: «Я буду завжди відстоювати інтереси своїх земляків та зроблю все можливе для зменшення соціальної напруги у регіоні»

26 вересня заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко провів засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. На заході було розглянуте питання щодо попередження виникнення надзвичайних ситуацій через відключення від електропостачання об’єктів життєзабезпечення та соціальної сфери на території Луганської області.

Новини АТО: на Луганщині зафіксовано 11 обстрілів

26 вересня ввечері та після опівночі бойовики відкривали вогонь у напрямку населених пунктів Новоайдарського району та смт Станиця Луганська, - про це повідомив журналістам заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Мужчина пытался себя убить в приемной мэра Северодонецка (ВИДЕО)

Об этом говорится в сюжете телеканала ЛОТ.

Презентація професії

23 вересня в профінформаційному класі Сєвєродонецького міського центру зайнятості пройшов семінар «Презентація професії «Електрогазозварник». У заході взяли участь представники ДНЗ «Луганський центр ПТО ДСЗ»: виконуюча обов’язки директора Людмила Рудніченко, викладач спецдисциплін Олена Олійник, психолог Галина Тарасюк.

Луганский областной спорт-интернат обьявил дополнительный набор

Данный областной лицей-интернат славится своими традициями и воспитанниками.
Там открыто отделение тяжелой и легкой атлетики, футбола, греко-римской борьбы, бокса, спортивной гимнастики.

В Северодонецке стартовал чемпионат Луганской области по шахматам

В четырех городах области на протяжении месяца пройдут отборочные турниры. Призеры I этапа из Северодонецка, Кременной, Старобельска и Станицы-Луганской выйдут в финал, который состоится в конце ноября.

Грабіжник зривав золоті прикраси з жінок

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою  здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за ознаками відкритого викрадення чужого майна (грабіж), поєднаного з насильством, тобто кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України.

Сєвєродонецька місцева прокуратура повертає територіальній громаді земельну ділянку вартістю 3,7 млн.грн.

Сєвєродонецької місцевою прокуратурою пред'явлено до суду позовну заяву в інтересах держави в особі Сєвєродонецької міської ради про повернення земельної ділянки площею 1,6 га та вартістю 3,7 млн.грн.

Какие автошколы Луганщины прошли аккредитацию

Какие автошколы Луганщины прошли аккредитацию

В сервисных центрах МВД подготовили всеукраинский список аккредитованных автошкол, которые имеют право обучать будущих водителей и соответствуют всем требованиям и стандартам.

Обласний пленер «Мальовнича Луганщина» в Сєвєродонецьку

Обласний пленер «Мальовнича Луганщина» в Сєвєродонецьку

24-25 вересня 2016 року, в одному з мальовничих місць Луганщини, на території Свято-Хресто-Воздвиженського храмового комплексу відбувся мистецький захід - обласний пленер молодих художників «Мальовнича Луганщина».

В Рубежном патрульная полиция помешала незаконному обогащению несознательных дачников-трубокрадов

Патрульные полицейские помешали хищению государственного имущества в Луганской области. Такая информация опубликована на странице в Facebook патрульной полиции Северодонецка, Лисичанска и Рубежного.

«ОГА уже хочет утвердить, а общественность – еще пообсуждать». Чиновник рассказал о разработке стратегии Луганской области

Сегодня, 26 сентября, в Северодонецке была проведена встреча представителей общественности и представителей Департамента коммуникаций Луганской ОГА.

В Северодонецке состоялся праздник «Схід і Захід разом!»

«Нашей стране тысячи лет, а не только двадцать пять независимости!» - с таким посылом организовали патриотический праздник в Северодонецке.

О том, как объединяли жителей востока и запада - далее в сюжете телеканала ИРТА.

В Лисичанске микроавтобус с военными врезался в столб

В Лисичанске микроавтобус с военными врезался в столб

В Лисичанске в районе автобусной остановки на ул. Первомайской случилось дорожно-транспортное происшествие. Водитель военного УАЗика не справился с управлением и врезался в электроопору.

За выходные полиция получила 239 вызовов

За выходные полиция получила 239 вызовов

Об этом говорится в инфографике представленной на странице Патрульной полиции Северодонецка, Лисичанска и Рубежного в facebook.

До уваги водіїв!

З 1 жовтня на заміських дорогах необхідно вмикати денні ходові вогні або ближнє світло фар!

На Луганщине начато специальное досудебное расследование в отношении женщины-информатора боевиков

Прокуратурой Луганской области осуществляется процессуальное руководство в уголовном производстве в отношении гражданки Украины по факту совершения ею уголовных преступлений предусмотренных ч. 1 ст. 111 УК Украины (государственная измена), ч. 1 ст. 258-3 УК Украины (участие в деятельности террористической организации), ч. 1 ст. 437 УК Украины (планирование и подготовка ведение агрессивной войны). Об этом сообщает пресс-служба ведомства.
 

Жителя Марковки будут судить за незаконную вырубку леса

Марковским отделом Старобельской местной прокуратуры осуществлено процессуальное руководство в криминальном производстве по факту незаконной вырубки деревьев и кустарников в лесах и других лессовых насаждениях.

Співпраця Луганського обласного центру зайнятості та ACF

Співпраця Луганського обласного центру зайнятості та ACF

23 вересня відбулась зустріч представників Луганського обласного центру зайнятості з довіреними особами міжнародної недержавної гуманітарної організації ACF («Action Contre la Faim» или «Движение Против Голода»), яка надає підтримку соціально-незахищеним категоріям людей.

Сергей Жадан не прекращает помогать Станице Луганской.

В этот раз в Станицу отправился полный автобус полезных вещей — холодильник, мясорубка, копировальные машины, ноутбук, ткань для постельного белья, линолеум, снаряды для спортзалов, стиральная машина и детская мебель.

Переселенцы получили новый импульс для деловой активности

Переселенцы получили новый импульс для деловой активности

Новый импульс  для развития деловой активности получили участники  программы ПРООН «Развитие навыков предпринимательской деятельности среди внутренне перемещенных лиц и местного населения Донецкой и Луганской областей». Ее включили в прооновский  проект «Экономическое и социальное восстановление Донбасса». Автор этих строк участвовал  в  одном из многочисленных тренингов по алгоритму «Журналист меняет профессию» и, хотя переквалифицироваться  не намерен, решил, что для любой редакции овладеть навыками предпринимательства ныне совсем не лишнее.

Этого не спела Могилевская, но сыграли в «Art&Гарт»

Надеюсь, мне извинят некую парадоксальность заголовка,  ведь речь пойдет о показанном на этих выходных сюрреалистическом спектакле (шестой премьере за пять месяцев сценической работы  театральной мастерской «Art&Гарт»). А сюр, он и в Северодонецке сюр – вызывающий, что и прекрасно,  нежданные параллели, чувства, мысли. Тем паче в воплощении художественного руководителя артгартовцев Александра Шмаля. Потому  начну как раз с  параллелей.

Барвистий настрій в екологічному вихованні

Барвистий настрій в екологічному вихованні

22 вересня натуралісти Сєвєродонецька прийняли участь у проведенні урочистого відкриття Німецького тижня енергоефективності в Луганській області.

Різнобарвна Україна очима натуралістів

Різнобарвна Україна очима натуралістів

Пропонуємо читачам на деякий час стати художниками. Та не простими пензликами будемо користуватися, а чарівними. Цікаво, чи не так? Заплющте очі і уявіть перед собою мольберт у вигляді контуру нашої країни. А тепер будемо малювати. Візьмемо на пензлик колір червоної калини і намалюємо кордони. А волошковим кольором зробимо водні артерії нашої  України. Базилік маже стати глибоководним морем на нашій мапі…

В районе Станицы Луганской под обстрел попали жилой сектор и опорные пункты украинских силовиков - Тымчук

Пехотная группа боевиков со стрелковым оружием и ручными гранатомётами вела обстрелы двух передовых опорных пункта сил АТО и жилого сектора. Об этом в Facebook написал координатор "Информационного Сопротивления" Дмитрий Тымчук.

Шахтерам Лисичанска погасили часть задолженности по заработной плате

По результатам переговоров между председателем облгосадминистрации — руководителем областной военно-гражданской администрации Юрием Гарбузом и руководством государственного предприятия «Держвуглепостач» перечислено 25 млн гривен на счета ГП «Лисичанскуголь» (10 млн) и «Первомайскуголь» (15 млн) за отгруженный из луганских шахт уголь.

Новини АТО: на попаснянському напрямку знову гаряче

На попаснянському напрямку ворог активізував обстріли, про це заявив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Секретарю Северодонецкого горсовета дали 10 суток

Несмотря на проливной дождь, в Щедрищево более 30 автомайдановцев провели предупредительный пикет возле усадьбы секретаря Северодонецкого горсовета Игоря Буткова.

Новини АТО: терористи обстріляли околиці м. Попасна з використанням ПТУРу

Ситуація на лінії розмежування загострюється. За минулу добу російсько-терористичні угрупування 6 разів відкривали вогонь по позиціях наших бійців, двічі за кожним напрямком: смт. Станиця  Луганська – з підствольних гранатометів, с. Новозванівка Попаснянського району - зі станкових гранатометів, а житлові масиви на околицях м. Попасна – з використанням ПТУРу, також  ворог застосовував всі види стрілецької зброї, - повідомив журналістам заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Убийца двух полицейских в Днепре задержан

Убийца двух полицейских в Днепре задержан

Сегодня утром в Днепре злоумышленник застрелил патрульного полиции. Погибший —27-летний патрульный Артем Кутушев. У него осталась трехлетняя дочь. Вторая напарница — Макаренко Ольга, от полученных ранений позже скончалась в больнице. Пуля задела легкие, печень и ногу. У нее осталось двое сыновей.

Под Северодонецком проходит «Коалиция Автомайданов»

Под Северодонецком проходит «Коалиция Автомайданов»

В поселке Щедрищево (Северодонецк)проходит форум «Коалиция Автомайданов», на который собрались активисты со всей Украины.

Как передает интернет-издание новостей и событий Informat.сom.ua со ссылкой на местное издание Восточный фарватер, участники поехали пикетировать дом секретаря Северодонецкого горсовета с требованием его отставки.

Аграрна партія відправила дітей навчатися за кордон

Аграрна партія відправила дітей навчатися за кордон

Саме так робили держави, які готувалися до економічного прориву. Вони відправляли своїх дітей на навчання закордон готуючи для них свою країну, куди вони, отримавши знання та життєвий досвід, повернуться та зможуть реалізувати свій потенціал.

У Станиці Луганській з’явився центр миру

23 вересня голова Луганської державної обласної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз взяв участь у урочистих заходах в рамках Свята Миру та Єдності у смт Станиця Луганська.

Трудові резерви

20 вересня у Сєвєродонецькому міському центру зайнятості пройшов семінар для молоді на тему «Трудові резерви».

Проходження військової служби за контрактом у місті Сєвєродонецьку

У рамках співпраці з Луганським обласним та Сєвєродонецьким міським військовими комісаріатами 21 вересня у Сєвєродонецькому міському центрі зайнятості відбувся черговий профінформаційний семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України, в якому взяло участь 18 осіб.

На Луганському напрямку - 4 порушення “режиму тиші”

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 24 вересня 2016 року.

Рослини-рятівники...

Рослини-рятівники...

"Рослини-рятівники" - одна з найулюбленіших  тем екскурсій в оранжереях Сєвєродонецького екологічного Центру.   

В Лисичанске сгорел заброшенный дом

В Лисичанске сгорел заброшенный дом
22 сентября в 4:29 на пункт связи службы спасения «101» поступило сообщение о пожаре в заброшенном нежилом здании по улице Малиновского в Лисичанске. Об этом сообщает ГУ ГСЧС Украины в Луганской области.

Проведені громадські слухання: «Підсумки виконання бюджету охорони здоров’я за 2015 рік по Луганській області»

Проведені громадські слухання: «Підсумки виконання бюджету охорони здоров’я за 2015 рік по Луганській області»

22 вересня 2016 року у готелі «Мир» м. Сєвєродонецька Благодійною Лігою «Соціум», за підтримки Програми «Громадське здоров’я» Міжнародного фонду “Відродження” проведені громадські слухання: «Підсумки виконання бюджету охорони здоров’я за 2015 рік по Луганській області».

Прокуратура проводит досудебное расследование по факту незаконной вырубки леса

Следственным отделом прокуратуры Луганской области проводится досудебное расследование по фактам незаконной вырубки леса, а также завладения имуществом путем использования своего служебного положения должностными лицами отдельных частных и государственных предприятий.

Бойове зіткнення на попаснянському напрямку

Бойове зіткнення на попаснянському напрямку: ворог впритул наближався до позицій наших військовослужбовців.

За сутки на Донбассе боевики открывали огонь по позициям сил АТО 21 раз

За минувшие сутки в зоне антитеррористической операции на Донбассе российские наемники 21 раз открывали огонь, в частности, больше всего обстрелов зафиксировано на Донецком направлении.

Об этом в пятницу, 23 сентября, сообщил пресс-центр АТО.

Новые книги для лисичанских детей

Новые книги для лисичанских детей. Видео телеканала ЛОТ.

В Лисичанске произошел пожар в заброшенном здании

Спасатели ликвидировали пожар в здании жилого сектора в Лисичанске. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Государственной службы по чрезвычайным ситуациям Украины в Луганской области.

Стандарты НАТО для спецназа Луганщины

Стандарты НАТО для спецназа Луганщины. Видео телеканала ЛОТ.

На Луганщині поліцейські розшукали та повернули додому 10-річну дівчинку

На пошуки 10-річної дівчинки був піднятий весь особовий склад луганської поліції. Всю ніч шукали зниклу дитину. Поліцейські, рятівники, лісники та громадськість прочісували лісосмуги навколо смт. Білокуракине та прилеглі села.

Общественное обсуждение городских проектов

Общественное обсуждение городских проектов

19 сентября в Северодонецком агентстве развития громады состоялось мероприятие, на котором были рассмотрены предложения по участию города в инвестиционной программе «Чрезвычайная Кредитная программа для восстановления Украины». Презентацию 14 проектов провел первый заместитель городского головы Аркадий Коростелев. Были рассмотрены основные приоритеты выбора коммунальных объектов для участия в Программе.

Северодонецкий гонщик победил на Чемпионате Украины 2016

Северодонецкий гонщик победил на Чемпионате Украины 2016

В Желтых Водах прошли всеукраинские соревнования по мотокроссу, организованные Мотоциклетной Ассоциацией Украины. Северодончанин Владислав Григорьев приложил максимум усилий и приехал первым, обогнав серьезных соперников.

ЛЭО обесточило телеканал «ЛОТ». Новости выходят в эфир благодаря генераторам

ЛЭО обесточило телеканал «ЛОТ». Новости выходят в эфир благодаря генераторам

21 сентября, в среду, телеканал «Луганское областное телевидение» (ЛОТ) был обесточен. Как пояснили в пресс-службе ООО «ЛЭО», причиной этого стала задолженность перед энергетиками госпредприятия ««Институт азотной промышленности и продуктов органического синтеза» (АППОС) в размере около 2,3 млн грн. В связи с тем, что помещения телеканала «ЛОТ» размещаются в АППОС, луганские телевизионщики стали заложниками ситуации.

Під час прогулянок у лісі будьте пильними

Під час прогулянок у лісі будьте пильними

Сєвєродонецьке міське управління ДСНС України застерігає:  під час прогулянок у лісі будьте пильними – вибухонебезпечні предмети!

Аваков подарил луганским копам 34 новых автомобиля

Аваков подарил луганским копам 34 новых автомобиля

Сегодня, 22 сентября на центральной площади Северодонецка министр внутренних дел Арсен Аваков передал луганской полиции 34 новых служебных автомобиля Renault Duster.

Об этом сообщает пресс-служба Луганской ОГА.

Луганський державний університет внутрішніх справ ім. Е. О. Дідоренка повернувся на Луганщину

Сьогодні у Сєвєродонецьку за участю міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова відбулось урочисте відкриття Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Е. О. Дідоренка. Навчальний заклад відновив свою роботу після двох років евакуації.

Аваков открыл университет МВД в Северодонецке

Министр внутренних дел Украины Арсен Аваков открыл университет в Северодонецке

Юрій Гарбуз відкрив дитячий садок у Красноріченському

Юрій Гарбуз відкрив дитячий садок у Красноріченському

20 вересня голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз відкрив дошкільний навчальний заклад «Пролісок» у селищі Красноріченське Кремінського району. На урочистому заході були присутні керівники району, освітяни, духовенство, батьки, жителі села. Діти радо вітали гостей святковою програмою.

Юрій Клименко: «Зі свого боку ми зробимо все можливе для запуску залізничного сполучення «Кадіївка – Попасна»

У рамках опрацювання міжнародних домовленостей, які були досягнуті під час сьогоднішнього засідання Тристоронньої контактної групи у Мінську, заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко провів нараду у м. Попасній щодо можливості запуску залізничного сполучення «Кадіївка – Попасна» та облаштування пункту пропуску і оформлення вантажу.

«Фантом» Луганщины не пустил полторы тонны контрабандных продуктов питания

Сотрудники спецподразделения Главного управления ГФС в Луганской области «Фантом» пресекли попытку доставить на оккупированную территорию почти полторы тонны продуктов питания.

Контрабандные сигареты потребителям «не дошли»

Сотрудники спецподразделения Главного управления ГФС в Луганской области "Фантом" постоянно осуществляют контроль за перемещением лиц и противодействуют незаконной перевозке товаров через условную границу вдоль линии соприкосновения в пределах Донецкой и Луганской областей.

Новий концертний сезон почався з виконання шедеврів української класичної музики

Новий концертний сезон Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії почав з виконання шедеврів української класичної музики.

Нові можливості електронного сервісу «Електронний кабінет платника»

З метою створення комфортних умов для платників в електронному сервісі «Електронний кабінет платника» (оновлена версія) доопрацьовано режим «Введення звітності» в частині надання можливості платникам підготувати, заповнити та надіслати Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у роздрібній мережі (форма 1-РА (місячна))  та Звіт про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів у роздрібній мережі (форма 1-РТ (місячна)).

Зміни до форми Податкової декларації

Зміни до форми Податкової декларації

19.08.2016 набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 08.07.2016 № 585 (далі – Наказ № 585), яким затверджено Зміни до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств (далі – Декларація), затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 20.10.2015 № 897 (далі – Наказ № 897), зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 11.11.2015 за № 1415/27860.

"Фантом" продолжает работу на Луганщине

"Фантом" продолжает работу на Луганщине

Сотрудники спецподразделения Главного управления ГФС в Луганской области "Фантом" во время несения службы на контрольном пункте шахта «Родина» остановили автомобиль, за рулем которого находился житель Золотое -4 (хутор Вольный).

Об этом сообщает Главное управление ГФС в Луганской области.

За сутки 14 обстрелов в зоне АТО

За минувшие сутки боевики незаконных вооруженных формирований 14 раз открывали огонь по позициям ВСУ. Об этом сообщает пресс-центр штаба АТО на странице в Facebook. 

В Северодонецкой галерее искусств новая выставка

В Северодонецкой галерее искусств новая выставка. Видео телеканала ЛОТ.

В Северодонецке прошел мастер-класс по изготовлению солнечных водонагревателей

В Северодонецке прошел мастер-класс по изготовлению солнечных водонагревателей. Видео телеканала ЛОТ.

В Северодонецке разбирались с энергоэффективностью

В Северодонецке разбирались с энергоэффективностью. Видео телеканала ЛОТ.

Подписанное соглашение в Минске – это победа украинской подгруппы, - Клименко

Подписанное сегодня в Минске соглашение об разведении сил и средств на Донбассе является победой украинской подгруппы.

Об этом в комментарии "112 Украина" сообщил заместитель главы Луганской областной военно-гражданской администрации Юрий Клименко.

Гуманитарная помощь пришла северодонецким детям-инвалидам

Гуманитарная помощь пришла северодонецким детям-инвалидам. Видео телеканала ЛОТ.

Полиция нашла служебный автомобиль, угнанный экс-мэром Северодонецка

В субботу, 17 сентября, в полицию Северодонецка поступило сообщение об угоне служебного автомобиля. Об этом сообщает «Восточный фарватер».

Разоблачили подпольный цех по производству алкоголя

Подпольный цех по изготовлению и фасовке алкогольных напитков разоблачили в районе проведения антитеррористической операции сотрудники Службы безопасности Украины совместно работниками фискальной службы. Об этом УНН сообщили в пресс-службе СБУ.

Активисты "Азова" начали патрулировать проблемные районы Северодонецка и "кошмарить" выпивох

Активисты "Азова" начали патрулировать проблемные районы Северодонецка и "кошмарить" выпивох

Активистами Гражданского корпуса "Азов" 17 сентября составлены группы охраны общественного порядка. Об этом в Facebook написал пользователь социальной сети Влад Уколов.

В Лисичанске из-за утечки газа погибла семья

От отравления газом погибли муж и жена - супруги 32-х и 28-ми лет. Об этом сообщает ГУ Национальной полиции в Луганской области.

Стали известны новые подробности по взрыву гранаты в Рубежном

В городе Рубежное перенесли судебное заседание по делу бывшего военнослужащего Романа Куницкого на 10 октября 2016 года в 12.00. В связи с просьбой потерпевшего Шахина Хасанова, передает tribun.com.ua.

День відкритих дверей для осіб, що перебувають на обліку в кримінально-виконавчій інспекції

День відкритих дверей для осіб, що перебувають на обліку в кримінально-виконавчій інспекції

20 вересня в Попаснянському районному центрі зайнятості було проведено День відкритих дверей для громадян, що перебувають на обліку в кримінально-виконавчій інспекції. Захід пройшов за участю представників кримінально-виконавчої інспекції Управління Державної Пенітенціарної служби України в Луганській області.

Сєвєродонецька місцева прокуратура повертає територіальній громаді земельну ділянку вартістю 3,7 млн.грн.

Сєвєродонецької місцевою прокуратурою пред'явлено до суду позовну заяву в інтересах держави в особі Сєвєродонецької міської ради про повернення земельної ділянки площею 1,6 га та вартістю 3,7 млн.грн.

В Минске подписан документ об отведении войск в Станице Луганской, Петровском и Золотом

В Минске подписан документ об отведении войск в Станице Луганской, Петровском и Золотом

Сегодня, 20 сентября, в Минске на заседании Трехсторонней контактной группы был подписан Договор о создании буферной зоны между ВСУ и российскими оккупантами. Об этом сообщают российские СМИ, ссылаясь на собственные источники в подгруппе по безопасности.

Днем мира, северодончане!

Днем мира, северодончане!

21 сентября отмечается Международный день мира.

Очень жаль, что в современном цивилизованном мире до сих пор случаются войны и военные конфликты. Так случилось, что и  наш родной Северодонецк оказался под оккупацией , и благодаря украинской армии сейчас мы можем спокойно спать в своем городе.

Северодонецкие волонтеры привезли подарки в Светличное

Северодонецкие волонтеры привезли продукты, книги, одежду и игрушки в учебно-воспитательный комплекс поселка Светличное Попаснянского района. Гуманитарную помощь детям прифронтовой зоны активисты благотворительного фонда «Допомога и справа» доставляют один-два раза в месяц.

Засновано Громадську Спілку «Луганська обласна спілка учасників бойових дій та волонтерів АТО»

16 вересня 2016року сім громадських організацій Луганщини прийняли участь у зборах по заснуванню Громадської Спілки «Луганська обласна спілка учасників бойових дій та волонтерів АТО», які відбулися в Сєвєродонецьку.

Створення обласної спілки допоможе активним громадським та волонтерським організаціям Луганщини об’єднати зусилля для найбільш ефективної допомоги та задоволення потреб учасників бойових дій.

Новини АТО: протягом минулої доби ворог не порушував «режим тиші»

20 вересня протягом доби бойовики жодного разу не порушували режим припинення вогню, проте говорити про стабілізацію ситуації на лінії розмежування ще зарано, про це повідомив журналістам заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.

Гаряча телефонна лінія» з начальником Сєвєродонецького міського управління ГУ ДСНС

Гаряча телефонна лінія» з начальником Сєвєродонецького міського управління ГУ ДСНС

22 вересня 2016 року з 9.00 по 10.00 буде проводитись «Гаряча телефонна лінія» з начальником Сєвєродонецького міського управління ГУ ДСНСУкраїни у Луганській області Катасоном Олегом Володимировичем.

Співпраця з роботодавцями

Співпраця з роботодавцями

Днями відбулась зустріч заступника директора Кремінського районного центру зайнятості Гусак Ірини Володимирівни з фізичною особою-підприємцем Лопатою Ольгою Володимирівною, яка нещодавно розпочала власний бізнес та відкрила кафе «Сказка».

Акція під гаслом - «Незалежній суверенній Україні – 25»!

УВАГА!

Акція під гаслом - «Незалежній суверенній Україні – 25»!

Запрошуються усі бажаючі! Буде чудова концертна програма за участю артистів ансамблю Національної Гвардії України та ансамблю «Патруль», смачний козацький куліш, неперевершені карпатські чайні напої та багато інших цікавих заходів.

Воспитанники детского дома семейного типа в Лисичанске больше не будут мерзнуть зимой

19 сентября 2016 года международная гуманитарная организация Норвежский совет по делам беженцев (NRC) доставила утепляющие и комплектующие материалы для детского дома семейного типа в г.Лисичанск, ул.Мельникова, 62. Для двухэтажного дома площадью 130 квадратных метров понадобилось 300 кв.метров пенополистерола толщиной 7 см, 120 литров акриловой эмульсионной краски, 300 шпаклевки, 114 мешков клея по 25 кг, а также брус, минеральная вата, гипсокартон для наружных работ. Сума закупленных материалов составила 100 тысяч гривен. Следует отметить, что все стройматериалы – экологически чистые, соответствующие современным национальным энергосберегающим нормам и закупленные в Украине.

На Луганщине стартовала программа стажировок в сервисных центрах МВД

На Луганщине стартовала программа стажировок в сервисных центрах МВД

Стартовала программа стажировок в сервисных центрах МВД Луганской области. Для 20-ти стажеров, отобранных из 433 поданных заявок, начались теоретические тренинги. Уже на следующей неделе они выйдут на практические занятия и смогут на практике освоить полученные знания.

Аграрна партія вимагає зупинити рейдерське захоплення Льодового палацу у Сєверодонецьку

Аграрна партія вимагає зупинити рейдерське захоплення Льодового палацу у Сєверодонецьку

Аграрна партія України вкрай стурбована спробами рейдерського захоплення одного з символів Сєверодонецька - Льодового палацу спорту.

Українська греко-католицька церква створює місії на Луганщині

Українська греко-католицька церква створює місії на Луганщині

Рішенням Синоду єпископів Києво-Галицького верховного архиєпископства на території розмежування у Донецькій, Луганській та Харківській областях Українська греко-католицька церква створює дев’ять пасторально-соціальних місій, метою яких є духовна і матеріальна опіка над спільнотами греко-католиків, які там проживають.

Новини АТО: ворожа ДРГ впритул підійшла до позицій наших військовослужбовців

Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Юрій Гарбуз: «Ми працюємо над створенням нової моделі медицини в області, яка працюватиме в інтересах кожного пацієнта»

Про це голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз заявив під час робочої зустрічі з працівниками Сєвєродонецької міської багатопрофільної лікарні.

Паралімпіада 2016: національна збірна завоювала 117 медалей

18 вересня в Ріо-де-Жанейро завершились ХV Паралімпійські Літні Ігри. 

Загалом на Паралімпіаді 2016 року українці здобули 117 медалей: 41 золоту, 37 срібних та 39 бронзових нагород на 33 медалі більше, ніж на попередніх Паралімпійських іграх у Лондоні, у тому числі – на 9 золотих медалей. 

Таким чином, Україна залишила за собою третє місце за кількістю золотих нагород після Китаю та Великобританії. 

Работник госспецслужбы разъезжал пьяным по Лисичанску и угрожал патрульным полицейским

Нарушитель правил дорожного движения угрожал патрульным полицейским в Лисичанске. Об этом говорится в сообщении группы «Патрульная полиция в Северодонецке, Лисичанске и Рубежном» в Facebook.

В Северодонецке 17-летний парень разбился насмерть, упав с седьмого этажа недостроенного дома

Подросток выпрыгнул с седьмого этажа недостроенного дома в Северодонецке. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Луганской области.

В Северодонецке "накрыли" очередной подпольный цех с алкоголем. Изъято более тонны фальсификата

Деятельность цеха по незаконному изготовлению алкогольной продукции пресечена на Луганщине, передает пресс-служба прокуратуры Луганской области.

«Презентація роботодавця» в Рубіжному

16 вересня в Рубіжанському міському центрі зайнятості пройшов масовий захід – «Презентація роботодавця», який був організований для комунального підприємства "Рубіжанський фізкультурно-спортивний комплекс". На цьому заході був присутній керівник підприємства Бусенков А.А. та в.о. директора центра зайнятості Гладкова Н.А.

На Луганщині відбувся форум «Об'єднана громада – наше майбутнє!»

17 вересня заступник голови облдержадміністрації Роман Косинський,  голови райдержадміністрацій та районних рад взяли участь у форумі «Об'єднана громада – наше майбутнє!»  в рамках  заходів з нагоди першої річниці створення Білокуракинської об'єднаної територіальної громади.

Новини АТО: бойовики порушують «режим тиші» на попаснянському напрямку

У Попаснянському районі минулої доби було неспокійно ‑ про це повідомив журналістам заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Осенью сельхозпроизводители еще четырех областей присоединятся к аграрным распискам

К четырем пилотным областям, которые уже работают с аграрными расписками, добавится еще столько же. Планируется, что это произойдет уже в начале октября. Соответствующий общий приказ сейчас готовят Министерство аграрной политики и продовольствия и Министерство юстиции. Согласно ему, новый инструмент пополнения оборотных средств сельхозпроизводителей будет внедрен в Сумской, Николаевской, Хмельницкой и Тернопольской областях. Эта работа будет осуществляться при активном содействии Проекта Международной финансовой корпорации (IFC, Группа Всемирного банка) «Аграрные расписки в Украине».

Переселенцы получили новый импульс для деловой активности

Новый импульс  для развития деловой активности получили участники  программы ПРООН «Развитие навыков предпринимательской деятельности среди внутренне перемещенных лиц и местного населения Донецкой и Луганской областей». Ее включили в прооновский  проект «Экономическое и социальное восстановление Донбасса». Автор этих строк участвовал  в  одном из многочисленных тренингов по алгоритму «Журналист меняет профессию» и, хотя переквалифицироваться  не намерен, решил, что для любой редакции овладеть навыками предпринимательства ныне совсем не лишнее.

Кременная стала для переселенцев вторым домом

Кременная стала для переселенцев вторым домом

В середине сентября  Луганская региональная организация  Национального Союза журналистов Украины организовала поездку   в  Кременской район Луганщины.  Представители СМИ  (в том числе журналист-переселенец  из Луганска Владимир Камынин, чьи фотоснимки иллюстрируют этот материал)   познакомились  с опытом реализации проекта ПРООН «Відновлення врядування та примирення в охоплених конфліктом громадах України».

В Рубежном отпраздновали День Семьи

Рубежное тридцать шестой раз празднует День семьи. В честь праздника. в сквере у исполкома прошла незабываемая выставка мастеров декоративно-прикладного искусства "Город мастеров", которая показала, что рубежане не только поют и танцуют, но и умеют творить своими руками такие изумительные чудеса. Видео Восточный репортер.

Шествие в вышиванках на День семьи в Рубежном

 

Видео Восточный фарватер

У Сєвєродонецьку визначили кращих юних спортменів

16 вересня, завершився чемпіонат області з тенісу серед дівчат та юнаків до 10, 12 та 16 років.

Девять медалей завоевали спортсмены-подводники Луганщины на Чемпионате Европы

Девять медалей завоевали спортсмены-подводники Луганщины на Чемпионате Европы

Спортивный сезон 2016 для спортсменов-подводников закончился в этом году в Германии, где на берлинском озере Сторицзэе проходил чемпионат Европы 2016 по подводному ориентированию.

Всеукраїнський шаховий фестиваль виграв представник Луганської області

Всеукраїнський шаховий фестиваль виграв представник Луганської області

Днями в Миколаєві завершився фестиваль «Шлях до майстерності 2016».

Безопасность школ на линии разграничения повысилась

Безопасность школ на линии разграничения повысилась

В прифронтовых школах Новотошковского и Золотого установили защитные пленки и сендвич-панели на окна. Это хоть и не поможет избежать разрушительных последствий арт-обстрелов со стороны боевиков, но поможет сохранить жизни и здоровье школьников.

За год при финансовой поддержке Международный комитет Красного Креста усилили безопасность восьми учебных заведений, находящихся на линии разграничения.  

Журналісти та громадськість шукали шляхи діалогу

Журналісти та громадськість шукали шляхи діалогу

12 вересня 2016 року відбувся крулий стіл з журналістами та громадськими діячами на тему: «Соціальна єдність, примирення через діалог задля суспільної злагоди та вирішення проблем громад: що зроблено та подальші плани».

Степан Царапора отмечает юбилей

Степан Царапора отмечает юбилей

Сегодня еще живы ветераны Второй  мировой войны – свидетели тех далеких героических событий. Их осталось мало. Очень мало. Поэтому так важны крупицы их воспоминаний, они дороже всех золотых самородков на нашей планете.

Спасают от полного забвения только сохранившиеся воспоминания участников тех событий да произведения художественной литературы великих мастеров пера.

90-летний юбилей Степана Хрисановича Царапоры – это памятный отсчет времени за прожитые годы, выполненное дело, взятые обязательства. И каждый пункт пройденного пути отмечен «плюсом», или как он любит говорить, «пятеркой».

9 медалей северодонецких подводников

9 медалей северодонецких подводников

9 медалей северодонецких подводников вывели Украину на первое место на чемпионате Европы 2016.

Студенти ВПУ №92 поєднали літній відпочинок з роботою

Студенти ВПУ №92 поєднали літній відпочинок з роботою

В цьому році 72 учні ВПУ №92 мали змогу відпрацювати виробничу виїзну практику на підприємствах відпочинку узбережжя Азовського моря. Зокрема, у пансіонаті «Прибій» селища Генгірка Генічеського району Херсонської області на так званій Арабатській стрілці працювали 32 учні з груп кухарів, майстрів ресторанного обслуговування та продавців. Місце дуже привабливе для відпочиваючих – гарячі джерела, морські бризи… На сході піщана коса сусідить із озером Сиваш, яке славиться своїми лікувальними грязями, західна сторона – це суцільний пляж.

Сєвєродонецьке Головне управління ДСНС України відзначило День рятівника

З нагоди професійного свята – Дня рятівника, яке відзначається 17 вересня, співробітники Головного управління ДСНС у Луганській області провели урочистості для робітників області в ПК хіміків.

Вблизи моста в Станице Луганской произошел взрыв на расстоянии 100 м от местонахождения патруля СММ

14 сентября, в 11:29 (по восточноевропейскому времени), находясь на блокпосте «ЛНР» к югу от моста в пгт Станица Луганская (16 км к северо-востоку от Луганска), наблюдатели СММ видели и слышали взрыв, который, по их оценке, произошел в результате неконтролируемой детонации в лесопосадке на северном берегу реки, на расстоянии приблизительно 100 метров к северо-западу.

Об этом сообщает пресс-службу СММ ОБСЕ.

Из-за долгов Северодонецкой ТЭЦ отопительный сезон в регионе под угрозой срыва

ЛКСП "Лисичанскводоканал" заявляет об угрозе срыва отопительного сезона в Лисичанске и Северодонецке из-за бездействия Северодонецкой ТЭЦ.

Предприятие просит принять срочные меры для погашения существующей задолженности за услуги по поставке воды на Северодонецкую ТЭЦ. Об этом говорится в обращении ЛКСП "Лисичанскводоканал", текст которого имеется в распоряжении Первой полосы

В Северодонецке спящий мужчина едва не погиб из-за горящих холодильника и вытяжки

В Северодонецке спящий мужчина едва не погиб из-за горящих холодильника и вытяжки
Сообщение о возгорании квартиры по проспекту Гвардейский в Северодонецке поступило в Службу спасения «101» 15 августа.
 
Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Госслужбы по чрезвычайным ситуациям в Луганской области.

В Лисичанске состоится кинопоказ под открытым небом

В субботу, 24-го сентября, в Лисичанске Луганской области состоится кинопоказ под открытым небом.

Эту новость Донбасса передает Час Пик со ссылкой на информацию группы "Крок до майбутнього" Вконтакте.

Водитель-убийца из Северодонецка осужден на 6 лет

В Северодонецке Луганской области осудили виновного в автомобильной аварии с летальным исходом. Суд приговорил преступника к 6 годам лишения свободы. 

Об этом 
сообщает пресс-служба прокуратуры Луганской области.

Предприятия Лисичанска задолжали работникам 53 миллиона

Общая сумма задолженности по выплате заработной платы в Лисичанске по состоянию на 1 августа составляла 75 миллионов 453 тысячи гривен.

Об этом говорится в сообщении пресс-службы Лисичанского городского совета.

Сессия: Игорь Бутков вместо Григория Пригебы

Теперь в Северодонецком городском совете новый секретарь. Это подтверждают не только судебные решения, но и голосование депутатского корпуса. В зале заседаний они сегодня закончили рассматривать вопросы предыдущей сессии и закрыли её. Совещание впервые за последнее время прошло без скандалов.

В Северодонецке установят новые правила размещения рекламы

В Северодонецке установят новые правила размещения рекламы

12 сентября члены Координационного совета по вопросам развития предпринимательства под руководством первого заместителя городского головы Аркадия Коростелева собрались в зале заседаний Северодонецкого городского совета для рассмотрения проекта нового Порядка размещения внешней рекламы.

Николай Кравченко: «Возможности для развития спорта в Украине есть, их нужно правильно использовать»

Николай Михайлович Кравченко более двадцати лет возглавляет Луганское областное отделение Национального олимпийского комитета Украины и почти столько же является членом НОК Украины. Неисправимый оптимист и креативщик, личность настолько яркая,  многогранная и неординарная, что стандартные рамки общепринятого  понятия «спортивный функционер» для него неизмеримо малы.

Спецпідрозділ ДФС “Фантом” з початку року вилучив понад 50 млн грн у зоні АТО

Спецпідрозділ Державної фіскальної служби України “Фантом”, який протидіє податковим злочинам в зоні проведення АТО з початку року вилучив 51 млн 370 тис. 840 грн, що незаконно переміщувалися в зоні розмежування та на прилеглій території.

Митницями ДФС порушено майже 15 тис. справ про порушення митних правил

За повідомленням прес-служби Державної фіскальної служби України, протягом 8 місяців 2016 року митницями ДФС порушено 14 968 справ про порушення митних правил на суму понад 1,5 млрд. грн. Про це повідомив в.о. директора департаменту боротьби з митними правопорушеннями ДФС Дмитро Горячов.

В системе э-декларирования уже зарегистрированы более 1,9 тыс. пользователей и представлено 195 деклараций

В системе электронного декларирования по состоянию на сегодня, 13 сентября, уже зарегистрированы 1 тыс. 908 пользователей и представлено 195 деклараций.

У Луганській області внутрішньою безпекою ДФС виявлено факти зловживання службовим становищем працівниками податкової інспекції

За повідомленням прес-служби Державної фіскальної служби України співробітниками Управління внутрішньої ГУ ДФС у Луганській області у липні поточного року було виявлені корупційні правопорушення з боку посадових осіб однієї з податкових інспекцій області.

Про порядк округлення показників у графі „Ціна постачання одиниці товару/послуги без урахування ПДВ” податкової накладної

Щодо порядку округлення показників у графі „Ціна постачання одиниці товару/послуги без урахування ПДВ” податкової накладної Галицька ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області повідомляє, що згідно із пунктом 201.2 статті 201 Податкового кодексу України (далі - Кодекс) форма та порядок заповнення податкової накладної затверджуються центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну податкову і митну політику.

Соціальна кампанія «Дорога - територія життя»

Вчора у Сєвєродонецькому кризовому медіа-центрі «Сіверський Донець» відбулася прес-конференція Попової Світлани– в.о. заступника директора ТВО інформаційних програм Філії НТКУ «Луганська регіональна дирекція»; Окопного Максима - підполковника поліції; начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Луганській області; Волохова Антона – начальника управління молоді і спорту Луганської обласної державної адміністрації та Стецюка Юрія начальника Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації. Спікери презентували соціальну кампанію «Дорога - територія життя».

Шесть имен, которые прославили Луганщину

Издана книга очерков о творчестве писателей-луганчан.

Інфографіка: 2-а річниця підписання Мінського протоколу

Інфографіка Інституту світової політики, підготовлена до 2 -ої річниці підписання Мінського протоколу.

BrainBasket запускає другий етап всеукраїнської програми Technology Nation

Фонд BrainBasket запускає нові навчальні групи у 25 містах України за проектом Technology Nation, в рамках якого на базі бібліотек та локацій-партнерів по всій країні проходитимуть безкоштовні курси з програмування на основі програм кращих світових технологічних університетів.

Профилактика острых кишечных инфекций для населения

Профилактика острых кишечных инфекций для населения
В 2016 году в Украине наблюдается тенденция к увеличению количества вспышек инфекционных болезней, так с начала текущего года уже зарегистрировано 101 вспышка инфекционных заболеваний, почти в 2 раза больше чем за аналогичный период прошлого года. 

Графік прийому громадян керівництвом Сєвєродонецького ВП ГУНП

Графік  прийому громадян керівництвом Сєвєродонецького ВП ГУНП

Графік прийому громадян керівництвом Сєвєродонецького ВП ГУНП в Луганській області.

«Красный, желтый, зеленый»

 «Красный, желтый, зеленый»
Где - бы мы с вами не жили, каждое утро нас ждет дорога от дома в школу, на работу, в институт. Дорога со своими правилами и законами, которые нужно знать и выполнять.
 
Нам очень хочется ходить и ездить по городу комфортно и безопасно, а в этом нам помогает патрульная полиция. Наша библиотека участвует в программе ПОЛиС (Поліція і спільнота).
 
Библиотеки становятся  площадками  для диалога общественности,  патрульной полиции и  власти. Наше сотрудничество началось с велопробега.

Майбутнє творимо разом

Майбутнє творимо разом

«Вище призначення рослин не тільки в тому, щоб радувати наше око кольором, а нас самих - вишуканими плодами. Так, вони роблять це. Але вони ще й м'яко, сумлінно очищають повітря і землю навколо нас. І кожен будинок, в якому живуть здорові рослини, буде для нас більш чистим і здоровим, ніж якби рослин в ньому не було».  

"Людей перестали делить на "своих" и "чужих", - экперт об интеграции переселенцев Донбасса в местные громады

"Людей перестали делить на "своих" и "чужих", - экперт об интеграции переселенцев Донбасса в местные громады

За два года войны статус ВПЛ трансформировался и перестал быть дискриминирующим, по большей части это заслуга самих переселенцев.

Перевозчикам опасных грузов советуют до конца года оборудовать транспорт антиблокировочной тормозной системой

Перевозчикам опасных грузов советуют до конца года оборудовать транспорт антиблокировочной тормозной системой
С начала 2017 года в Украине возможны ограничения допуска к перевозке опасных грузов транспортных средств, не оборудованных антиблокировочной тормозной системой. 

Стартує традиційна всеукраїнська соціальна акція «Квартира під охорону - 2016»

Стартує традиційна всеукраїнська соціальна акція «Квартира під охорону - 2016»
З 15 вересня стартує традиційна всеукраїнська соціальна акція «Квартира під охорону - 2016», яка триватиме два тижні.

Сєвєродонецький міський Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді оголошує набір

Сєвєродонецький міський Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді оголошує набір
Сєвєродонецький міський Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді оголошує набір в гуртки у 2016-2017 навчальному році

"Укрзализниця" продлила курсирование летних поездов до конца сентября

"Укрзализныця" продлила курсирование дополнительных поездов Киев – Бердянск и Одесса – Харьков еще на месяц.

Глава Луганской ВГА объявил в области «политическую диету»

Глава Луганской областной военно-гражданской администрации Юрий Гарбуз обвинил местных чиновников в неиспользовании средств, выделенных на финансирование объектов ЖКХ и инфраструктуры. Об этом он написал на своей странице в Facebook.

Минздрав откроет в Луганской области филиал Института сердца

Министерство здравоохранения откроет в Луганской области филиал Института сердца.

Об этом заявил глава Луганской областной военно-гражданской администрации Юрий Гарбуз на странице в Facebook.

Когда планируют шестую волну демобилизации

Генеральный штаб Вооруженных Сил Украины спланировал демобилизацию военнослужащих шестой очереди.

Об этом сообщил временно исполняющий обязанности начальника Главного управления персонала - заместителя начальника Генерального штаба ВСУ, генерал-майор Владимир Талалай 13 сентября.

Кровати-трансформеры появятся в детсадах Северодонецка

Новые кровати-трансформеры для Северодонецкого детского сада. Так с проблемой нехватки мест в дошкольных учебных заведениях для местных и детей-переселенцев борются городские власти. 10 кроватей на тридцать мест получил 24 детский сад.

Второй "день рождения" телеканала ИРТА

Видео телеканала ИРТА

Новини АТО: ворог поновив обстріли населених пунктів з мінометів

Протягом минулої доби бойовики з 82-мм мінометів, гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї п’ять разів відкривали вогонь у напрямку села Новозванівка Попаснянського району, – про це журналістам повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Что ждет рубежан на День семьи?

Для жителей города Рубежное Луганской области появилась информация о программе на праздник Дня семьи, который будет проходить на этих выходных, с 16 по 17 сентября 2016 года. Эта информация на сайте Рубежанского городского совета.

Работник одного из предприятий Рубежного получил химические ожоги

Работник одного из рубежанских предприятий поступил в больницу с химическими ожогами тела. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции ГУ Нацполиции в Луганской области.

Мэр Северодонецка просит Кабмин срочно ввести пошлины на азотные удобрения из РФ

12 сентября Городской голова Северодонецка Валентин Казаков официально обратился к первому вице-премьер-министру Украины Степану Кубиву с просьбой ввести пошлины на российские удобрения (КАС и карбамид) в рамках проводимого Межведомственной Комиссией по Международной Торговле (МКМТ) антидемпингового расследования. 

Об этом сказано в официальном пресс-релизе, размещенном на сайте Северодонецкого горсовета.

В Северодонецке детворе помогали преодолеть страх

Пройти канатный путь, чтобы преодолеть свои страхи. Такой прием решили использовать аниматоры центра развития «Пространство, дружественное к ребенку». В Северодонецке в лесу возле Чистого озера они обустроили небольшой веревочный парк. Препятствия проходили участники центра – дети-переселенцы. 

Ночной дозор патрульной полиции Луганщины

Как живет Луганщина ночью. Наверняка об этом знают патрульные инспекторы. Круглосуточно 12 экипажей полицейских следят за порядком в Северодонецке Лисичанске и Рубежном. Говорят, сталкиваться приходиться с разными людьми и разной реакцией.

Філіал Інституту серця МОЗ України буде відкрито в Луганській області

Філіал Інституту серця МОЗ України буде відкрито в Луганській області

Про це під час сьогоднішньої зустрічі в обласній адміністрації домовилися голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз та генеральний директор ДУ «Інститут серця Міністерства охорони здоров’я України»,головний кардіохірург МОЗ України, член-кореспондент НАМН України, доктор медичних наук, професор, заслужений лікар України Борис Тодуров.

На трьох АЗС Луганщини виявлено 40 109 літрів неякісного пального

10 вересня 2016 року співробітники спецпідрозділу «Фантом» в рамках кримінального провадження провели обшуки на трьох АЗС на території Луганщини. Про це повідомив журналістам заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко:

Новини АТО: ситуація на попаснянському напрямку вкрай напружена

Ситуація на попаснянській ділянці лінії розмежування сторін вкрай напружена.

Хто і навіщо вирубує ліси Луганщини

Хто і навіщо вирубує ліси Луганщини

Схоже, в Луганській області знайшли свій "бурштин": в регіоні масово вирубують ліс та вивозять у невідомому напрямку.

Обласна влада та поліція каже, що посилено займається цією проблемою. Громадські активісти стверджують, що всі про все знають, але ніхто нічого не робить.

17-й дом, Лисичанск. Почему компенсации обросли слухами и будут ли выплачены деньги за утраченное имущество

17-й дом, Лисичанск. Почему компенсации обросли слухами и будут ли выплачены деньги за утраченное имущество

История с 17-м домом в Лисичанске – отдельная очень долгая глава в эпопее под названием «Восстановление Донбасса». Разрушенное в результате боев жилое здание стало символом не только войны, но и ржавой бюрократической машины страны.

Весной текущего года показалось, впрочем, что правовая канитель закончилась: тогдашний заместитель главы Луганской областной военно-гражданской администрации Елизавета Пушко-Цибуляк заявила, что механизм найден, и пострадавшие жители дома получат компенсацию. Вроде бы вопрос закрыт. Однако уже ближе к осени появились разговоры о том, что не все жильцы получили компенсацию. На деле всё оказалось еще сложнее и запутаннее.

День спорта в Рубежном

День спорта в Рубежном

На День спорта в Рубежном прошел парад, награждение лучших тренеров и спортсменов. Об этом сообщает Трибун.

«Мы можем гордиться нашими земляками! В городе Рубежное продолжают трудиться в сфере спорта заслуженные тренеры Украины Виктор Урбан и Геннадий Клюкало, мастера спорта Украины международного класса Александр Дорошенко и Николай Баранник, мастера спорта СССР Нина Нестерова, Виталий Ткаченко Лариса Костенко, Сергей Рындин, мастера спорта Украины Александр Дубовой, Владимир Дубовой, Ирина Урбан и плеяда талантливых и заслуженных спортсменов», - отметили ведущие.

Террористы 37 раз нарушили режим тишины за сутки

За минувшие сутки российско-оккупационные войска 37 раз открывали огонь по позициям украинских военных. Об этом сообщает пресс-центр АТО.

Очередное ДТП с военными в Лисичанске

10 сентября два КрАЗа ВСУ, по всей видимости из-за неисправностей тормозной системы, совершили ДТП на улице Первомайская.  Один из военных автомобилей в районе ДК»Диамант»(Крупской) зацепил ВАЗ 2109 и снес столб с тролеей благодаря чему остановился. Второй покатился далее по спуску зацепил бетонную плиту блок-поста, переехал мост и ушел в кювет где снес деревья которыми завалило автомобиль Daewoo Nexia.

Новини АТО: терористи застосували зенітну установку

Російсько-терористичні угруповання шість разів обстрілювали позиції наших бійців у Попаснянському районі. 

ЮНИСЕФ поможет Северодонецку решить проблему нехватки мест в детсадах

В Северодонецке проживает около 50 тыс. детей переселенцев. В городе сложно устроить детей в дошкольные детские учреждения, поскольку на 100 мест претендует около 130 человек.

Об этом, как передают «Донбасс. Комментарии» со ссылкой на пресс-службу Северодонецкого горсовета, на встрече с представителями  ЮНИСЕФ сообщил  первый заместитель городского головы Аркадий Коростелев.

В Сєвєродонецьку відзначили День фізкультури та спорту в Україні

9 вересня, напередодні Дня фізкультури та спорту в Україні, в Сєвєродонецьку пройшли змагання між вихованцями міських спортивних шкіл з нагоди цього свята.

Луганські учні відправилися на відпочинок до Австрії

Луганські учні відправилися на відпочинок до Австрії

8 вересня із Сєвєродонецька 37 маленьких жителів області відправилися на оздоровлення та відпочинок до Австрії.

За сутки боевики 30 раз обстреляли позиции сил АТО на Донбассе

Ситуация в зоне АТО остается контролируемой и в целом характеризуется соблюдением “режима тишины”. За минувшие сутки российско-оккупационные войска 30 раз открывали огонь по позициям украинских военных.

В Северодонецке погиб подросток, сорвавшись с крыши недостроя

Смертельный недострой в Северодонецке. На счету здания, которое расположено на перекрёстке проспекта Центрального с улицей Новикова, за последние годы — 2 несчастных случая с летальным исходом. Один из которых случился днями — с крыши сорвался 17-летний северодончанин. Причин  происшествий несколько. Но главная — это свободный доступ в недостроенное сооружение.

В Северодонецке взяли под стражу одного из главарей банды «РИМ»

В Северодонецке взяли под стражу одного из главарей банды «РИМ»

В Луганской области одного из руководителей военного подразделения «РИМ» террористической организации «ЛНР» взяли под стражу. Об этом сообщили в пресс-службе прокуратуры Луганской области.

Новые технологии для северодонецкого образования

Видео телеканала ЛОТ

В Сєвєродонецьку поліцейські припинили діяльність «точки» продажу самогону

В Сєвєродонецьку поліцейські припинили діяльність «точки» продажу самогону

В ході перевірки оперативної інформації працівники Управління превентивної діяльності виявили та знищіли майже 100 літрів алкогольних напоїв домашнього виробництва.

У жительницы Кременной изъято 4 кг конопляных шишек

Служба безопасности Украины совместно с полицией пресекла незаконную деятельность жительницы Кременной, которая занималась незаконным выращиванием конопли и изготовлением наркотиков, передает пресс-центр ведомства.
 

Спорт для нього – сенс життя!

Педагогічний колектив ДНЗ «Сєвєродонецький професійний будівельний ліцей» влітку цього року був просто приголомшений радісною звісткою, що керівник фізвиховання ліцею Олександр Володимирович Вовк став бронзовим призером міжнародних змагань на V легкоатлетичному кросі серед любителів та професіоналів з бігу.

Северодончанка — в составе национальной сборной на Паралимпиаде (видео)

 

Источник: ЛОТ

Новини АТО: ворог продовжує обстріли у напрямку населених пунктів Попаснянського району

8 вересня ввечері ворог з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї тричі відкривав вогонь у напрямку села Новоолександрівка, - про це повідомив журналістам заступник голови Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко.

Увага! Африканська чума свиней!

Управління Держпродспоживслужби в м.Сєвєродонецьку повідомляє про складну епізоотичну ситуацію в з΄вязку з періодичними спалахами африканської чуми в регіонах України.

Юрій Клименко привітав розвідників з професійним святом

Заступник голови Луганської облдержадімінстрації Юрій Клименко з нагоди 24-ї річниці утворення воєнної розвідки України відвідав з українських розвідників, що виконують свій професійний обов’язок на Луганщині.

Порядок оформления согласия родителей на выезд ребенка за границу

Порядок оформления согласия родителей на выезд ребенка за границу

Конституция Украины гарантирует каждому, кто на законных основаниях находится на территории Украины, свободу передвижения, свободный выбор места проживания, право свободно покидать территорию Украины, за исключением ограничений, установленных законом.

Новини АТО: Попасна знову під обстрілом

Минулої доби  російсько-терористичні війська здійснили ряд провокацій на території Луганщини, - про це повідомив журналістам заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

З 30 жовтня курсуватиме додатковий поїзд з Києва до Лисичанська

Для зручності пасажирів східних регіонів України ПАТ «Укрзалізниця» призначило щоденне курсування додаткового поїзда № 234/233 Київ – Лисичанськ маршрутом через Гребінку, Полтаву, Сватове. Цей поїзд складе альтернативу поїзду № 134/133 Київ – Лисичанськ, який курсує через Суми та Харків.

Стартують XV літні паралімпійські ігри

7 вересня 2016 року, у Ріо-де-Женейро відбулася офіційна церемонія відкриття XV Літніх Паралімпійських ігор. Протягом двох тижнів 4350 представників 170 країн світу розіграють 528 комплектів нагород у 22 видах спорту.

Введен еще один поезд Киев-Лисичанск

Учитывая постоянно возрастающий пассажиропоток, «Укрзалізниця» назначила еще один поезд в Луганскую область. С 30 октября 2016 года вводится пассажирский поезд № 234 сообщением «Киев-Лисичанск».

СБУ предупредила теракты в Лисичанске

Служба безопасности Украины задержала двоих жителей Луганской области, которые планировали совершить в городе Лисичанск террористические акты на нескольких объектах.

Как сообщает пресс-центр СБУ, злоумышленники намеревались подорвать памятный знак украинским военным, которые погибли в 2014 году, а также помещения местного военного комиссариата. Кроме того, они планировали теракты против местных проукраинских активистов.

Под Северодонецком и в Кременском районе уничтожены две плантации марихуаны

Два поля с незаконными насаждениями каннабиса обнаружили сотрудники Службы безопасности Украины совместно с полицией в районе проведения антитеррористической операции, передает пресс-центр ведомства.

На Луганщині СБУ попередила серію терористичних актів

Серію зухвалих терористичних актів, які готувала група прибічників проросійського сепаратизму за завданням агента спецслужб РФ, попередила у Лисичанську на Луганщині Служба безпеки України за процесуальним керівництвом прокуратури.

Луганська обласна бібліотека імені Горького почала роботу на новому місті

Луганська обласна бібліотека імені Горького почала роботу на новому місті

ЛОУНБ імені О. М. Горького відновила повноцінну роботу в новому приміщені. Боротьба бібліотеки за функціонування у Старобільську з листопада 2015 року увінчалася успіхом та надала більш стійке підґрунтя для подальшої діяльності.

З Луганщини масово вивозять ліс вагонами та вантажівками: поліція закриває очі

З Луганщини масово вивозять ліс вагонами та вантажівками: поліція закриває очі

З Луганської області невідомі продовжують вивозити ліс крупними партіями у вагонах та вантажівках

В Лисичанске шахтеры вышли на акцию протеста

В Лисичанске шахтеры вышли на акцию протеста

В Лисичанске прошла акция протеста шахтеров с требованием ликвидировать задолженность по заработной плате. Об этом, как передают «Донбасс. Комментарии», сообщает пресс-служба Главного управления Национальной полиции в Луганской области.

Благотворительная помощь для северодонецких первоклашек

20 первоклассников из Северодонецка (это дети-переселенцы и ребята из малообеспеченых семей) стали обладателями школьной корзины. Ранцы, тетрадки, ручки и карандаши для них собрали благотворительные организации «Красный Крест» и «Мерси Корпс». 

Лисичанские школьники посетили музей содового завода

«Чтим, храним, помним». Народный Музей истории лисичанского содового завода познакомил школьников города с достопримечательностями предприятия. Подростки не только увидели различные атрибуты, но и смогли пообщаться с человеком, который часть своей жизни посвятил работе на этом заводе.

В зоне АТО отсутствует украинское телевидение

"Разведка" промониторила телерадиовещание в зоне АТО на подконтрольных Украине территориях в Луганской области и установила, что в прифронтовых населенных пунктах Станице Луганской и Счастье вещают только каналы России и самопровозглашенной ЛНР. 

Конкурс на лучшую публикацию, посвященную вопросам охраны здоровья в Луганской области

В рамках подготовки региональных публичных слушаний «Бюджет охраны здоровья Луганской области» благотворительная лига «Социум» совместно с «Українським лікарським товариством Луганщини»объявляет конкурс на лучшую публикацию, посвященную вопросам охраны здоровья в Луганской области.

Сєвєродонецькі поліцейські повернули дитину додому

Співробітники молодіжної превенції протягом 2х годин знайшли та повернули додому 11-річного хлопчика, який 3 доби «мандрував» Сєвєродонецьком.

Велопробіг у Сєвєродонецьку

Велопробег. Афиша

Російський окупаційний контингент на сході України

Російський окупаційний контингент на сході України

Хто простистоїть українським військам на Донбасі, стріляє по наших воїнах і мирних мешканцях? В цій інфографіці розкрита структура російсько-окупаційних військ на сході України. Крім кількох десятків тисяч бойовиків (місцевих колаборантів і - переважно - найманців - з Російської Федерації), на Донбасі розташовані підрозділи зі складу регулярних частин Збройних сил РФ. Це кадрові російські військовослужбовці зі своєю зброєю та технікою, які прибувають на територію України з усіх куточків Росії.

Безоплатна правова допомога в Сєвєродонецьку

Сєвєродонецький відділ поліції нагадує, що у відповідності до ст. 59 Конституції України кожен має право за захист. З метою реалізації цього права, в Україні продовжує формуватися система безоплатної правової допомоги.

В четверг жители Лисичанска останутся без воды

В центральной части города Лисичанск, а также в гг. Новодружеск и Приволье будет прекращена подача воды с 00.00 8 сентября до 00.00 9 сентября.

Об этом сообщает ЛКСП «Лисичанскводоканал», передает Час Пик.

Госпитализирован житель Лисичанска, который пытался погасить пожар в своем авто

В Лисичанске госпитализирован местный житель, который пытался погасить пожар в своем автомобиле «ВАЗ-2106». Об этом, как передают «Донбасс. Комментарии», сообщает пресс-служба Главного управления Национальной полиции в Луганской области.

Суд подтвердил, что Пригеба незаконно стал секретарем

Григорий Пригеба семь месяцев незаконно занимает кресло секретаря Северодонецкого городского совета. Об этом сегодня написал на своей странице в facebook адвокат Игорь Слесарев.

Молодіжне крило Аграрної партії з Сєвєродонецька підкорило найвищу вершину Європи – Ельбрус

Молодіжне крило Аграрної партії з Сєвєродонецька підкорило найвищу вершину Європи – Ельбрус

"Хто в горах не бував, той не бачив краси!" – часто жартують досвідчені альпіністи, подекуди забуваючи додати, яка ця краса небезпечна.

В уряді визначили, як українці працюватимуть у 2017 році

Як зазначено в листі Мінсоцполітики України від 05.08.2016 р. № 11535/0/14-16/13, тривалих вакацій не буде, але й відпрацьовувати їх потім по суботах також не доведеться.

«Фантом» затримав 10 млн. російських рублів та 100 тис. доларів США, які везли до непідконтрольних територій

Співробітниками спецпідрозділу податкової міліції «Фантом» на КПВВ «Зайцево» здійснено огляд автомобіля Шевроле Лачетті, який рухався до тимчасово не підконтрольних територій в напрямку м. Горлівка.

Уряд спростив процедуру подання документів для одержання ліцензії

Затверджено порядок подання документів в електронному вигляді до органу ліцензування та видачі ним документів в електронному вигляді.

Мирослав Продан, Віталій Врабіє та Дорел Фронеа обговорили співробітництво у митній сфері

Актуальні питання співробітництва України та Республіки Молдова у митній сфері розглядалися під час робочої зустрічі виконуючого обов’язки заступника Голови Державної фіскальної служби України Мирослава Продана та Генерального директора Митної служби Республіки Молдова Віталія Врабіє 2 вересня 2016 року у м. Кишинів (Республіка Молдова), як повідомили в прес-службі  Державної фіскальної служби України.

ДФС запускає мобільні групи

«Сьогодні ми даємо старт роботі 20 мобільних груп – це черговий крок у реформуванні митниці. Мета створення мобільних груп – посилення боротьби з контрабандою та корупцією на митниці, підвищення ефективності митного контролю товарів та боротьби з митними правопорушеннями», – зазначив Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров.

К сведению пассажиров городских троллейбусов!

С 7 сентября 2016 года на маршрутах №2 и №6 действуют временные правила посадки и высадки пассажиров.

Сєвєродонецькі поліцейські знайшли та повернули дитину

Співробітники молодіжної превенції знайшли та повернули додому 11-річного хлопчика, який 3 доби «мандрував» містом Сєвєродонецьком.

Шостий день перемир’я: перший обстріл Станиці Луганської

Уніч 6 вересня російсько-терористичні війська протягом 15 хвилин обстрілювали смт Станиця Луганська із автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї та двічі – с. Новоолександрівка Попаснянського району з підствольних гранатометів і стрілецької зброї – повідомив журналістам заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Вітаємо переможців міського чемпіонату з веслування на байдарках та каное

1 вересня на спортивній культурно-оздоровчій базі «Лисичанець» відбувся чемпіонат міста з веслування на байдарках та каное, присвячений 25-річчю Незалежності України та Дню міста, в якому взяли участь 25 спортсменів.

У Лисичанську відбувся четвертий тур міського турніру з футболу серед аматорських команд

3 вересня на стадіоні «Шахтар» відбувся 4-й тур Лисичанського міського турніру з футболу серед аматорських команд, присвячений 25-річчю Незалежності України.

У Лисичанську відбувся Відкритий чемпіонат з Айкідо

23 серпня в спортивному приміщенні за адресою: вул. Європейська, 87 відбувся Відкритий чемпіонат м. Лисичанськ з Айкідо, присвячений 25-річчю Незалежності України та Дню міста, в якому взяли участь 90 спортсменів.

Луганська область займає перше місце в Україні за кількістю бажаючих проходити службу за контрактом

Про це повідомив журналістам начальник відділу комплектування та призову (підготовки до військової служби), заступник військового комісара Луганського обласного військового комісаріату, підполковник Олексій Сіроштан.

Плановое отключение света в Северодонецке

Мы напоминаем, что в Северодонецке и прилегающих населенных пунктах в сентябре будут происходить плановые отключения света.

Об этом сообщает пресс-служба Северодонецкого городского совета, ссылаясь на ООО «Луганское энергетическое объединение».

Реформа системы образования: карандаш вместо ручки

«Щадящее» обучение: Министерство образования и науки Украины  «разгрузило» школьную программу для первоклассников.  Теперь малышей будут постепенно приобщать к знаниям, не нагружая  лишней информацией. 

Северодонецкая школа участвует в международном дизайнерском проекте

Интернет-журнал FAQinDecor , совместно с ведущими украинскими дизайнерами и экспертами в разных областях, запускает благотворительную акцию «Моя школа».

В Северодонецке организатора «референдума», сбежавшего в Россию, собираются судить заочно

Прокуратурой Луганской области в суд направлено обвинительное заключение в отношении одного из организаторов псевдореферендума в поддержку «ЛНР», передает пресс-служба ведомства.
 
Досудебным расследованием установлено, что в мае 2014 года житель Северодонецка, будучи координатором штаба «Армии Юго-Востока», инициировал и организовал проведение на территории города Северодонецка так называемого «референдума» в поддержку акта о государственной самостоятельности «ЛНР».

Камбэк Януковича?: Северодонецк призывают голосовать за регионалов

Камбэк Януковича?: Северодонецк призывают голосовать за регионалов

За несколько дней Северодонецк неизвестные обклеили агитационными листовками, призывающими голосовать за партию регионов и беглого президента Украины Виктора Януковича. Об этом сообщает Сitynews.net.ua

Луганская область занимает первое место в Украине по количеству желающих проходить службу по контракту

Луганская область занимает первое место в Украине по количеству контрактников.

Об этом сообщил журналистам начальник отдела комплектования и призыва (подготовки к военной службе), заместитель военного комиссара Луганского областного военного комиссариата, подполковник Алексей Сироштан.

Будут судить одного из организаторов псевдореферендума "ЛНР" в Северодонецке

Будут судить одного из организаторов псевдореферендума "ЛНР" в Северодонецке
Досудебным расследованием установлено, что в мае 2014 году местные житель, будучи координатором штаба «Армии Юго-Востока», действуя по предварительному сговору с другими лицами, инициировал и организовал проведение на территории города Северодонецка так называемого «референдума» в поддержку акта о государственной самостоятельности террористической организации «ЛНР».

Крупный пожар в Лисичанске: сгорела машина с газовыми баллонами

Крупный пожар в Лисичанске: сгорела машина с газовыми баллонами

5 сентября 2016 г. вЛисичанске около 9 утра жители д. 127 по пр. Победы в Лисичанске услышали хлопок, после чего двор дома заволокло густым дымом, который распространился по всей площади в районе мемориала "Танк".

5 вересня: терористи двічі обстріляли позиції наших бійців

Цієї доби терористи двічі обстріляли позиції наших бійців поблизу м. Попасна: вдень – зі стрілецької зброї, а вночі - з автоматичного станкового гранатомету у напрямку с. Богуславського, - повідомив журналістам заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.

У Сєвєродонецьку урочисто відзначили кращіх підприємців

У Сєвєродонецьку урочисто відзначили кращіх підприємців

Третього вересня у сєвєродонецькому Міському палаці культури відбулися урочисті заходи з нагоди Дня підприємця України. На урочистостях відзначили кращих підприємців Сєвєродонецька у 2016 році.

С Днем предпринимателя!

С Днем предпринимателя!

Уважаемые предприниматели!

Поздравляю вас с вашим профессиональным праздником!

Быть предпринимателем — особый дар. Благодаря вашей энергии развивается экономика Украины и Луганской области, благодаря вашим усилиям все мы пользуемся различными товарами и услугами.

Ваша деятельность в регионе способствует дальнейшему процветанию различных сфер - производства, торговли, транспорта, строительства, предоставления услуг. Вы вносите весомый вклад в решение многих социальных проблем, предоставляя другим людям возможность надлежащего трудоустройства и получения достойного заработка, занимаетесь благотворительностью и волонтерством!

Сєвєродонецька міська рада обіграла лисичанських колег в товариському матчі в футбол

Сєвєродонецька міська рада обіграла лисичанських колег в товариському матчі в футбол

1-го вересня відбувся товариський матч між Сєвєродонецькою та Лисичанською міськими радами.

В Северодонецкой квартире собирают корабли (ВИДЕО)

Источник: ЛОТ

На Луганщині пройшла спартакіада серед людей з обмеженими фізичними можливостями

На Луганщині пройшла спартакіада серед людей з обмеженими фізичними можливостями

Сьогодні, 3 вересня, на обласній базі «Олімп» понад 70 учасників з різних міст та районів області зібрались на обласній спартакіаді серед людей з інвалідністю, присвяченій старту ХV літнім Паралімпійським іграм в Ріо-де-Жанейро.

Пост-реліз Реформа податкової системи невідкладна: підсумки форуму в Одесі

Пост-реліз Реформа податкової системи невідкладна: підсумки форуму в Одесі

30 cерпня в Одесі Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД) провів другий цьогорічний захід із низки обговорень, присвячених впровадженню критично важливого підхода для царини українських фінансів - середньострокового бюджетного планування. Форум, що дістав назву "Запровадження середньострокового планування як засіб стабілізації податкової політики" зібрав в готелі "Марістелла" представницьку аудиторію з усіх зацікавлених сторін: бізнесових кіл, чиновників профільних відомств, як то Міністерство фінансів, Міністерство економіки, комітети Верховної Ради України, експертного середовища тощо.

Переселенец – сам себе режиссер

Переселенец из Донецка Руслан Калинин на своей странице в ФБ предложил наболевшие вопросы решать самостоятельно.

В Сєвєродонецьку відлунали «перші дзвоники»

В Сєвєродонецьку відлунали «перші дзвоники»

В День знань поліцейські забезпечили публічний порядок у кожній школі та учбовому закладі міста.

Татьяна Ткачева: «Благодарю преподавателей Луганщины за вклад в развитие образования»

1 сентября в День знаний прошли традиционные в этот день в школах Луганщины торжественные линейки по случаю начала учебного года.

Школьная форма для Даши от Луганского Землячества

Международная общественная организация «Луганское землячество» постоянно занимается благотворительностью.

Луганск: Украина, мы хотим услышать тебя!

Можно ли это считать случайным стечением обстоятельств, или все же есть определенная закономерность в жизненных проявлениях, но разговор этот произошел буквально за день до того, как Кабмином была принята программа восстановления Донбасса, хотя до ее принятия речь шла о программе деокупации Донбасса. Но речь сейчас не о том, что почти незаметная подмена всего лишь одного слова в конструкции может придать ей совершенно другой смысл…

Щодо оподаткування доходу у вигляді пенсії, отриманого фізичною особою за рішенням суду

Лист ДФС України від17.08.2016 р. № 8685/Ч/99-99-13-02-03-14

Луганские налоговики изъяли у таксиста-нелегала авто за 250 тыс. гривен

В Луганской области сотрудники оперативного управления фискальной службы в рамках операции «Акциз 2016» вместе с работниками Гострансбезопасности проводят совместные мероприятия, направленные на отработку автоперевозчиков, работающих на территории Луганской области, сообщает пресс-служба Главного управления Государственной фискальной службы в Луганской области.

Великі платники податків сплатили до держбюджету 137,6 млрд. грн.

Прес-служба Державної фіскальної служби повідомила, що за результатами 8 місяців 2016 року платниками, що обслуговуються в Офісі великих платників податків Державної фіскальної служби, сплачено до державного бюджету 137,6 млрд. гривень. Про це повідомив очільник Офісу Євген Бамбізов.

Використання РРО при торгівлі медичними та фармацевтичними товарами

У Головному управлінні ДФС у Луганській області роз’яснили порядок застосування РРО при здійсненні роздрібної торгівлі медичними і фармацевтичними товарами та наданні медичних і ветеринарних послуг на території села. 

Майже 37 млн. грн. перераховано до місцевого бюджету земельного податку.

Зпочатку поточного року до місцевогобюджету Сєвєродонецька  надійшло 36,9млн. грн. платежів від власників та користувачів земельних ділянок.

Набір у групу «Декоративне квітництво»

Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді проводить набір у групу «Декоративне квітництво». Заняття розпочнуться з 15 вересня 2016 року.

На Луганщине проведут конкурс автоперевозчиков на 28 маршрутов

На Луганщине проведут конкурс автоперевозчиков на 28 маршрутов

Департамент регионального развития, промышленности, инфраструктуры и энергосбережения Луганской облгосадминистрации объявляет конкурс по регулярной перевозке пассажиров на пригородных и междугородных автобусных маршрутах общего пользования, которые не выходят за пределы территории области (внутриобластные маршруты)

Об этом сообщает пресс-служба Луганской областной военно-гражданской администрации.

Лисичанский и Северодонецкий горсоветы встретились на футбольном поле

В Лисичанске прошёл товарищеский футбольный матч между командами Лисичанского и Северодонецкого горсоветов. Подобная встреча уже проводилась перед днём города Северодонецка, тогда местная команда в счёте уступила.

Северодонецк посетили харьковские ортопеды-протезисты

Протезы и ортопедическая обувь за счёт государства. Льготники обеспечиваются техническими и другими средствами реабилитации бесплатно. Для этого необходимо получить заключение врачебно-консультативной комиссии и обратиться в соцзащиту за направлением.

Лисичанские активисты публично призвали Шилина открыть правду по делу младшего сына

Лисичанские активисты публично призвали Шилина открыть правду по делу младшего сына

2 сентября на митинге возле мемориального комплекса "Память", посвященному Дню города Лисичанска, во время выступления городского головы Сергея Шилина общественные активисты подняли плакаты с призывами открыть правду по делу младшего сына градоначальника.

Увага! Розшукується неповнолітній хлопчик!

Увага! Розшукується неповнолітній хлопчик!

Лисичанським відділом поліції ГУНП України в Луганській області встановлюється місцезнаходження безвісти зниклого неповнолітнього Савченка Артура Володимировича 31.08.2008 р.н, який вранці, 1 вересня, пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся.

На Луганщині судитимуть одного з керівників так званих «козаків»

На Луганщині судитимуть одного з керівників так званих «козаків»
Прокуратурой Луганской области осуществлялось процессуальное руководство в уголовном производстве в отношении руководителя одного из незаконных вооруженных формирований, которое действовало на территории городов Лисичанск и Северодонецк.

За минулу добу не зафіксовано жодного обстрілу

Бойовики дотримуються режиму припинення вогню.За минулу добу, 1 вересня, не зафіксовано жодного обстрілу – це перша спокійна ніч на Луганщині. Крім того, після тривалих перемовин, нарешті, було досягнуто домовленостей щодо доступу до третьої пошкодженої ділянки лінії електропередач та відновлено енергозабезпечення Станично-Луганського району.

Юрій Гарбуз привітав учнів, педагогів та батьків Кремінної з Днем знань

З початком нового навчального року школярів, батьків та вчителів Опорного навчального закладу «Кремінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» та Кремінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 привітав голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Юрій Гарбуз урочисто відкрив Луганський державний медичний університет

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз вчора урочисто відкрив Луганський державний медичний університет у місті Рубіжному. Тепер навчальний заклад знаходиться у відремонтованій чотирьохповерховій будівлі з гарно обладнаними аудиторіями. Відновлення роботи університету стало можливим завдяки тісній співпраці між керівництвом області, міським головою та професорсько-викладацьким складом вишу.

У Кремінній студентів привітали з початком нового навчального року

Вчора, 1 вересня, у місті Кремінна в інституті фізичного виховання і спорту ЛНУ імені Тараса Шевченка відбулись урочистості, присвячені початку нового навчального року.

На свято завітав начальник управління молоді та спорту Луганської ОДА Антон Волохов, керівництво району та міста, спортивна спільнота області.

Звертаючись до студентства, Антон Волохов передав слова вітання від голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза, який побажав студентам сил, натхнення та впевненості у собі.

Как Луганщина отмечает День знаний (ФОТО)

Как Луганщина отмечает День знаний (ФОТО)

Руководитель Луганской областной военно-гражданской администрации Юрий Гарбуз сегодня поздравил с началом нового учебного года школьников, родителей и учителей опорного учебного заведения «Кременская общеобразовательная школа I-III ступеней № 1» и Кременской общеобразовательной школы I-III ступеней № 2

Как отряд спецназа защищал лисичанского мэра

Что должно было произойти на сессии Лисичанского горсовета, чтобы вызвать отряд спецназа с автоматами? Это так защищали городского голову Сергея Шилина, имя которого на устах у всей Украины из-за задержания полицией его сына?

Родители маленьких рубежан продолжают платить за обустройство школ

Большая часть ремонтов и обновлений в школах города Рубежного была сделана за счёт родителей и спонсоров. Об этом заявила глава управления образования города Елена Обополенко. Об этом сообщает корреспондент «Восточного фарватера».

Луганские власти рассказали, почему никто не хочет идти работать в органы соцзащиты

Власти Луганщины считают, что управления соцзащиты области не могут нормально функционировать. Об этом сегодня, 31 августа, в ходе брифинга заявила директор Департамента соцзащиты населения Луганской облгосадминистрации Элеонора Полищук.

Лисичанская ЦГБ получила гуманитарную помощь

30 августа Лисичанская центральная городская больница получила очередную гуманитарную помощь от Общественной инициативы "Восстановление Донбасса". Об этом сообщает сайт Лисичанского горсовета.

В Северодонецке ограбили торговый павильон

Павильон на ул. Химиков в Северодонецке был ограблен ночью 30 августа. Об этом сообщает ГУ Национальной полиции в Луганской области.

Рубежанским детсадам не хватает воспитателей, игрушек и современной техники

В детсадах города Рубежное Луганской области не хватает воспитателей. Об этом сообщила глава управления образования горсовета Елена Обаполенко, передает собственный корреспондент «Восточного фарватера».

Мост между Лисичанском и Северодонецком готов на 75%

По мосту через Северский Донец, который капитально ремонтируют после взрыва боевиками, уже можно перейти на другой берег. Пока им пользуются только строители. Главный подрядчик оценивает готовность объекта на 75 процентов. Самые трудоемкие работы завершены, впереди – укладка асфальта, коммуникаций, установка ограждений и отделочные работы.

С Днем знаний!

С Днем знаний!

Дорогие учителя и ученики, мамы и папы, бабушки и дедушки!

Вот и наступил этот день. 1 сентября — День знаний и старта нового учебного года. Хочется пожелать, чтобы этот день запомнился долгожданными веселыми встречами, задорным и звонким смехом, новыми интересными знакомствами и пробуждением жажды к знаниям, чтобы сил и терпения хватило на весь грядущий год!

«У Сєвєродонецькому тролейбусному управлінні мають заплатити за лікування мотоцикліста, постраждалого внаслідок дтп», - рішення суду

Господарський суд Луганської області зобов’язав тролейбусне управління м. Сєвєродонецька відшкодувати місцевій лікарні кошти, витрачені на стаціонарне лікування мотоцикліста, потерпілого від зіткнення з тролейбусом. Про це йдеться у рішенні суду від 22 серпня.

ДПІ у м. Сєвєродонецьку за 8 місяців поточного року надано понад 8,9 тис. адміністративних послуг

Зокрема, видано 4581 реєстраційні номери облікової картки платника податків, 386 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, здійснено реєстрацію понад 519 платників податків, надано 758 витягів з реєстру платників єдиного податку, надано 1722 послуги, пов’язаних з реєстрацією РРО тощо.

За принципом «єдиного вікна» оформлено понад 300 заявок

За принципом «єдиного вікна» оформлено понад 300 заявок

Як повідомили у прес-службіДержавної фіскальної служби України з1 серпня за принципом «єдиного вікна» оформлено 315 заявок. Про це повідомив Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров.

З початку року до місцевих бюджетів надійшло 77,9 млрд гривень

З початку року до місцевих бюджетів надійшло 77,9 млрд гривень

За повідомленням прес-службиДержавної фіскальної служби України протягом січня-липня поточного року надходження до місцевих бюджетів становили 77,9 млрд грн. Про це зазначив Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров.

У ДФС розпочав роботу семінар Всесвітньої митної організації національного рівня «Модернізація лабораторії Державної фіскальної служби України»

У ДФС розпочав роботу семінар Всесвітньої митної організації національного рівня «Модернізація лабораторії Державної фіскальної служби України»

Як повідомили у прес-службіДержавної фіскальної служби України шляхи модернізації Спеціалізованої лабораторії з питань експертизи та досліджень ДФС відповідно до рекомендацій Всесвітньої митної організації (ВМО) щодо організації митних лабораторій обговорюватимуться в ДФС під час семінару, який розпочав роботу 30 серпня.

Почему жертвы домашнего насилия не спешат за помощью?

Ежегодно в Украине сотни тысяч человек становятся жертвами домашнего и гендерно обусловленного насилия. Об этом говорят специалисты, ссылаясь на статистику правоохранительных органов. И одновременно предостерегают: такая статистика является неполной. Люди, пострадавшие от насилия в семье, не спешат рассказывать о своих проблемах и просить о помощи.

Землепользователи и собственники земли Луганщины уплатили более 165 млн грн

В Луганской области юридические и физические лица уплатили в январе-июле2016 года 165млн. 147 тыс. грн. платы за землю. Эти средства были направлены в местные бюджеты региона.

С начала года местные громады Луганщины получили от предпринимателей - упрощенцев почти 97 млн. грн. единого налога

В Главном управлении ГФС в Луганской области сообщили, что основная часть поступлений единого налога, а это 55,6млн. грн., уплачена физическими лицами - предпринимателями, которые работают наупрощенной системеналогообложения, и сельскохозяйственными товаропроизводителями - 30,9млн. грн.

В счет погашения налогового долга от Луганщины в сводный бюджет направлено 21,6 млн. грн.

В Главном управлении ГФС в Луганской области сообщили, что за счет принятых мер по погашению налогового долга в сводный бюджет Украины за январь-июль 2016 года поступило 21,6 –млн. грн. При этом государственный бюджет получил 19млн.грн., местный –2,6млн.грн.

Как узаконить изменение цвета авто?

Как узаконить изменение цвета авто?
Желая вернуть старой машине яркость или просто выделиться среди серой массы, автовладельцы нередко перекрашивают транспортное средство. Однако что делать в таком случае с документами?

Урядом офіційно затверджено право здійснення ДФС контрольно-дозвільних процедур з переміщення товарів у зоні АТО

Як повідомили у прес-службіДержавної фіскальної служби України відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо гарантій соціального захисту деяких категорій осіб із числа учасників антитерористичної операції» Урядом внесено зміни в акти Кабінету Міністрів України.

В Лисичанском сервисном центре МВД обнаружили поддельное постановление государственного исполнителя

История трехмесячной давности с поддельными документами в сервисном центре МВД г. Лисичанска наконец пришла к логическому концу.

Первые экипажи мобильных групп "черной сотни" выедут в места дислокации 5 сентября

Первые десять мобильных групп по предотвращению и выявлению нарушений на таможне начнут работу в Киевской, Волынской, Закарпатской, Львовской и Одесской областях.

Більшість звернень на «Пульс» стосуються податкової тематики

За повідомленням  прес-службиДержавної фіскальної служби України протягом січня-липня поточного року на антикорупційний сервіс  ДФС «Пульс» надійшло 3313 звернень, переважна більшість з яких – на податкову тематику. Про це повідомив директор Інформаційно-довідкового депратаменту ДФС Іван Романов.

Минэкономики предложило объединить экономические подразделения СБУ, МВД и Налоговой милиции в Службу финансовых расследований

Министерство экономического развития и торговли выступает за объединение экономических подразделений Службы безопасности Украины, Министерства внутренних дел и Налоговой милиции в Службу финансовых расследований.

При Министерстве финансов начал работу Межведомственный целевой центр для борьбы с коррупцией на таможне

29 августа при Министерстве финансов начал работу Межведомственный целевой центр, созданный с целью преодоления коррупции на таможне.

Юрій Гарбуз провів робочу нараду з контролю за виконанням ремонтних робіт в Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі

Юрій Гарбуз провів робочу нараду з контролю за виконанням ремонтних робіт в Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі

Сьогодні на робочу нараду під головуванням керівника Луганської області Юрія Гарбуза біля приміщення обласного театру зібралися представники адміністрації, управління культури, проектної організації, управління капітального будівництва та інші зацікавлені особи. Присутні ознайомилися з ходом виконання ремонтних робіт, обговорили поточні проблеми та шляхи їх подолання.

Крупное ДТП в Лисичанске: на пешеходном переходе столкнулись три автомобиля

Крупное ДТП в Лисичанске: на пешеходном переходе столкнулись три автомобиля

Сегодня утром, 1 сентября 2016 г., вЛисичанске возле остановки "Гимназия" рядом с пешеходным переходом три транспортных средства, включая пассажирскую РУТУ, попали в ДТП.

Родоначальнику северодонецкого велоспорта исполнилось 80 лет

80 лет – это много или мало? Евгений Игнатов – спортсмен с мировым именем, положивший начало велоспорту в Северодонецке отметил свой 80-летний юбилей. Поздравить его пришли друзья, воспитанники, коллеги, представители городских властей. 

Люди с ограниченными физическими возможностями из Луганской области побывали в западном реабилитационно-спортивном центре

Люди с ограниченными физическими возможностями из Луганской области побывали в западном реабилитационно-спортивном центре

На базе Западного реабилитационно-спортивного центра в Карпатах, на высоте 900 метров над уровнем моря, прошел второй в этом году лагерь физкультурно-спортивной реабилитации инвалидов, который посетили около 20 луганчан.

Ситуація у місті Щастя взята під особистий контроль керівником області Юрієм Гарбузом

Ситуація у місті Щастя взята під особистий контроль керівником області Юрієм Гарбузом

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз сьогодні виїхав до м. Щастя, яке найбільше постраждало від нічних обстрілів ворожих військ.

У Луганській області фінансування пільг збільшилися майже в два рази, а субсидій - майже в 15 разів: з 53 млн грн до 768 млн грн

«Кількість оформлених субсидій у Луганській області зросла у 6 разів. Співвідношення кількості громадян пільгових категорій зменшилось з 29% до 14%, а кількість сімей, які користуються житловими субсидіями збільшилась з 6% до 40%, у тому числі и за рахунок пільгових категорій населення. Слід відзначити, що потенційних одержувачів субсидій у регіоні 355 тисяч ( у розрізі домогогосподарств)» - про це під час брифінгу для ЗМІ повідомила директор Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Елеонора Поліщук.

1 вересня понад 50 тис. школярів області сядуть за парти

Під час брифінгу для ЗМІ заступник директора Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації, виконуюча обов’язки директора Департаменту Тетяна Ткачова відзначила, що 1 вересня відчинять свої двері  299 шкіл, де будуть навчатися понад 50 тис. маленьких жителів області. 

Восени КПВВ «Станиця Луганська» працюватиме з 07:00 до 18:30

Відповідно до п. 3.1 Тимчасового порядку контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів (товарів) через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей з 1 вересня 2016 року КПВВ «Станиця Луганська» переходе на осінній період роботи з 07:00 до 18:30.

Последние комментарии