Юрій Гарбуз провів робочу нараду з контролю за виконанням ремонтних робіт в Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі

Юрій Гарбуз провів робочу нараду з контролю за виконанням ремонтних робіт в Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі

Сьогодні на робочу нараду під головуванням керівника Луганської області Юрія Гарбуза біля приміщення обласного театру зібралися представники адміністрації, управління культури, проектної організації, управління капітального будівництва та інші зацікавлені особи. Присутні ознайомилися з ходом виконання ремонтних робіт, обговорили поточні проблеми та шляхи їх подолання.

Колектив театру до цього часу працював, по суті, в аварійних умовах. При цьому їм вдалося поставити 11 прем’єрних спектаклів і навіть вийти на головну сцену країни Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка.  Така активна громадянська позиція, колосальна самовідданість та ентузіазм були відзначені очільником області Юрієм Гарбузом. За його підтримки з обласного бюджету на реконструкцію театру було виділено 57 млн. грн.

«Коли в Уїнстона Черчилля запитали, чи доцільно витрачати кошти на культуру в умовах війни, прем’єр-міністр Великобританії відповів: а за що ж ми тоді воюємо? Я абсолютно поділяю таку позицію. Дуже хочу, щоб новорічніранки наші діти зустріли у цьому оновленому храмі мистецтва», – зазначив Юрій Гарбуз.

 

Департамент масових комунікацій Луганської облдержадміністрації

  • 100.jpg
  • 101.jpg
  • 102.jpg
  • 103.jpg
  • 104.jpg

Последние комментарии