Проведені громадські слухання: «Підсумки виконання бюджету охорони здоров’я за 2015 рік по Луганській області»

Проведені громадські слухання: «Підсумки виконання бюджету охорони здоров’я за 2015 рік по Луганській області»

22 вересня 2016 року у готелі «Мир» м. Сєвєродонецька Благодійною Лігою «Соціум», за підтримки Програми «Громадське здоров’я» Міжнародного фонду “Відродження” проведені громадські слухання: «Підсумки виконання бюджету охорони здоров’я за 2015 рік по Луганській області».

У слуханнях взяли участь представники обласного департаменту охорони здоров’я, управління внутрішніх комунікацій Луганської обласної держадміністрації, головні лікаріобласного наркологічного та протитуберкульозного диспансерів, представники більш ніж 20 міжнародних та громадських та пацієнтських організацій Луганщини.

Відбувся діловий, виважений, але давно назрілий діалог про стан охорони здоров’я на території Луганщини підконтрольної Україні. Досягнуто порозуміння між усіма задіяними, у цьому форумі, ланками спільноти і вирішено створити у Сєвєродонецьку дискусійної площадки і розширення географії проведення громадських експертиз та громадських слухань на теренах Луганщини.

Одностайно проголосовано резолюцію слухань яка буде направлена голові Луганської обласної державної адміністрації Юрію Григоровичу Гарбузу та в.о. директора департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації Рибалко Ользі Юріївні.

Последние комментарии