Презентація професії

23 вересня в профінформаційному класі Сєвєродонецького міського центру зайнятості пройшов семінар «Презентація професії «Електрогазозварник». У заході взяли участь представники ДНЗ «Луганський центр ПТО ДСЗ»: виконуюча обов’язки директора Людмила Рудніченко, викладач спецдисциплін Олена Олійник, психолог Галина Тарасюк.

Фахівці центру презентували відеофільм про професії, за якими проходить професійне навчання, розповіли про роботу центру, ознайомили слухачів з кваліфікаційною характеристикою професії. Розповіли про переваги навчання у ДНЗ «Луганський ЦПТО ДСЗ» за направленням служби зайнятості, стан ринку праці та перспективи працевлаштування. Ознайомили присутніх з перспективним графіком комплектації груп та навели приклади успішних випускників попередніх груп. Наприкінці зустрічі представники центру відповіли на чисельні запитання учасників презентації стосовно термінів навчання, медичних обмежень та місць проходження практики.

 

Ю.Сизоненко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки Сєвєродонецького міського центру зайнятості

Последние комментарии