За необхідними працівниками - до центру зайнятості

Для забезпечення місцевих мешканців роботою і одночасно оперативного укомплектування вільних робочих місць та вакантних посад на підприємствах Сєвєродонецький міський центр зайнятості проводить ярмарки та міні-ярмарки вакансій, презентації роботодавців, Дні відкритих дверей безпосередньо на виробництві, організовує співбесіди з роботодавцями, проводить інші заходи, що належать до ефективних форм взаємодії з роботодавцями.

Неодноразово у такий засіб успішно шукали собі кадри підприємства міста: СФ ПрАТ "СТРАХОВА КОМПАНІЯ АСКО-ДОНБАС ПІВНІЧНИЙ", КП "ЖИТЛОСЕРВІС "СВІТАНОК", ТОВ "КОМПАНІЯ ХЛІБІНВЕСТ", КП "КОМБІНАТ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ", ТОВ "ШАХТОБУРІННЯ", ПП "ХІМПОСТАЧАЛЬНИК",ЛДУДП ПОШТОВОГО ЗВ`ЯЗКУ "УКРПОШТА", Філія – Луганське обласне управління ПАТ "ОЩАДБАНК" та інші.Під час заходів у працедавців є реальна можливість зустрітися з потенційними претендентами на робочі місця та обрати саме тих фахівців, які потрібні підприємству, а також громадяни, які шукають роботу, мають змогу одночасно запропонувати свої професійно-кваліфікаційні характеристики багатьом роботодавцям та отримати гідну роботу. Таким чином поєднуються інтереси і працедавців, і шукачів роботи. Під час заходу шукачі роботи поінформовані щодо діяльності даних ПОУ, а також про умови та оплату праці, специфіку роботи, соціальні гарантії, що надаються працівникам, тощо.

Центр зайнятості  запроваджує у своїй роботі нові сучасні сервіси – фахівці  центру допомагають у складанні відео-резюме та проводять он-лайн співбесіди. Відео-резюме  –це короткий ролик, у якому шукач роботи стисло описує свою навчальну й трудову біографію, професійні досягнення та особисті якості. Роботодавець за таким резюме може побачити реальну людину, а співбесіди он-лайн  дозволяють  суттєво  економити  час при підборі фахівців. 

Запрошуємо роботодавців з проблемами укомплектування вакансій звертатися до центру зайнятості, ми завжди готові допомогти.

 

Інформація направлена Сєвєродонецьким міським центром зайнятості

Последние комментарии