Патрульні перевіряють покинуті будівлі

Патрульні перевіряють покинуті будівлі

Впродовж робочої зміни охоронці порядку перевіряють по декілька покинутих будівель в Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному.

Часто, в недобудованих аварійних спорудах знаходяться підлітки. Були випадки, коли в дуже небезпечних місцях охоронцям порядку зустрічались зовсім маленькі діти і навіть вагітна 17-річна дівчина. Патрульним доводиться проводити профілактичні бесіди з неповнолітніми та їх батьками, які повинні дбати про безпеку своїх дітей.

Інколи патрульні поліцейські стикаються з непередбачуваними і дуже небезпечними ситуаціями. Нагадаємо, що 7 вересня в Сєвєродонецьку, в зруйнованій будівлі інспектори виявили фрагмент від реактивного снаряду до системи залпового вогню "Смерч". Ще раніше – 25 липня, патрульні викрили наркоторговців, які ховалися в покинутій будівлі.

Кожного дня інспектори патрульної поліції виконують безліч завдань, багато з яких несуть загрозу їх життю і здоров’ю. Зазвичай, саме патрульні першими прибувають на місце події і завжди надають допомогу тим, хто цього потребує.

 

Джерело: Патрульна поліція Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного

Последние комментарии