Засновано Громадську Спілку «Луганська обласна спілка учасників бойових дій та волонтерів АТО»

16 вересня 2016року сім громадських організацій Луганщини прийняли участь у зборах по заснуванню Громадської Спілки «Луганська обласна спілка учасників бойових дій та волонтерів АТО», які відбулися в Сєвєродонецьку.

Створення обласної спілки допоможе активним громадським та волонтерським організаціям Луганщини об’єднати зусилля для найбільш ефективної допомоги та задоволення потреб учасників бойових дій.

Присутні обговорили робочі питання, шляхом відкритого голосування затвердили Статут та обрали керівника спілки. Ним стала голова БО «БФ Допомога і справа» Ірина Болткова. 

З понеділка почали готуватись до реєстрації. Але сталося диво, дві організації відмовились надавати уставні документи. Одна з відмовкою: передумали, а друга переказала через дівчину – секретаря зборів, що була порушена процедура подання документів. Так, дійсно, де які присутні на зборах не були попередженні, що потрібно їх брати, але В.Швєдов в присутності всіх сказав, що їх можна донести в понеділок. Складається враження, що якби обрали їхню кандидатуру, то на порушення можно заплющити очі. 

Як відомо, ця спілка повинна отримувати фінансування із обласного бюджету. І така брудна гра, коли на збори запрошуються тільки ті організації, які проявили найбільшу активність в бажанні бути співзасновниками, в той час, коли інші навіть і не чули про збори, коли людину довгий час вмовляють очолити Спілку, а він не знає на що це йому потрібно тільки підкреслюють не дуже чисті наміри організаторів цих зборів.

Последние комментарии