Юрій Клименко привітав розвідників з професійним святом

Заступник голови Луганської облдержадімінстрації Юрій Клименко з нагоди 24-ї річниці утворення воєнної розвідки України відвідав з українських розвідників, що виконують свій професійний обов’язок на Луганщині.

Звертаючись до присутніх, Юрій Клименко наголосив: «Ваше головне завдання сьогодні – своєчасно дізнатися про підступні плани та задуми ворога, російсько-терористичних військ, що продовжують вести неоголошену гібридну агресію проти нашої країни. Від імені голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза прийміть слова подяки за ваш високий професіоналізм, відповідальність, мужність та героїзм при виконанні бойових завдань».

Також він зазначив, саме на підставі здобутих розвідувальних даних, міжнародним організаціям надаються докази використання зброї російського походження при обстрілах мирних громадян та українських захисників, участі у нападі на нашу територію військових сусідньої країни.

У свою чергу розвідники продемонстрували Юрію Клименку сучасні засоби та приладдя, з якими вони виконують поставлені командуванням державні задачі.

Наприкінці зустрічі він побажав їм незламності духу, міцного здоров’я та твердості волі.

«Впевнений, Ви зробите усе можливе для відстоювання територіальної цілісності нашої Вітчизни, її незалежності, захисту українського народу від загроз тероризму», – акцентував заступник голови облдержадміністрації.

 

Джерело: Луганська обласна державна адміністрація

Последние комментарии