Юрій Гарбуз привітав учнів, педагогів та батьків Кремінної з Днем знань

З початком нового навчального року школярів, батьків та вчителів Опорного навчального закладу «Кремінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» та Кремінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 привітав голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Звертаючись до педагогів, Юрій Гарбуз наголосив, що розвиток освітньої галузі є одним з пріоритетних напрямів його діяльності. «Інвестиції в освіту наших дітей, – зазначив очільник області, – це інвестиції у майбутнє». Він побажав першокласникам успіхів у навчанні, а учням випускних класів – визначитися з професією та примножувати славу рідного краю.

За останній тиждень в області з робочими поїздками побували Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, яка презентувала Концепцію нової української школи, та заступник Міністра Павло Хобзей. «Спільними зусиллями високопосадовців, місцевої влади, адміністрацій шкіл, педагогів, батьків ми створимо нову якість освіти в Україні», – підкреслив Юрій Гарбуз.

Для Опорного навчального закладу «Кремінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» з державного та обласного бюджетів виділені кошти у сумі 2203,92 тис. грн на оснащення сучасною матеріально-технічною базою. Планується придбання шкільного автобуса для підвезення учнів і вчителів.

У Кремінській загальноосвітній школі № 2 за підтримки Дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ» було виконано ремонтні роботи, відкрито спортивний майданчик, придбано шкільне приладдя, спортивні знаряддя та конструктори LEGO. За кошти обласного бюджету планується ремонт покрівлі закладу.

 

Департамент масових комунікацій Луганської облдержадміністрації

Последние комментарии