Сєвєродонецькі поліцейські повернули дитину додому

Співробітники молодіжної превенції протягом 2х годин знайшли та повернули додому 11-річного хлопчика, який 3 доби «мандрував» Сєвєродонецьком.

5 вересня до Сєвєродонецького ВП звернулась 69-річна місцева жителька та повідомила, що її онук 2005 р.н. протягом 3 діб відсутній вдома. За місцем мешкання хлопчика одразу виїхала слідчо-оперативна група. 31-річна мати дитини пояснила, що 2 вересня її син приблизно о 16 годині пішов гуляти та до теперішнього часу не повернувся.

Поліцейські встановили друзів, зв’язки та можливі місця перебування неповнолітнього. В ході перевірки оперативної інформації дитину знайшли біля 16 школи м. Сєвєродонецька. Поліцейським хлопчик пояснив, що він 3 ночі провів у своїх знайомих, а вдень гуляв, додому не повертався, бо боявся, що його будуть сварити.

Наразі дитину повернули додому, жертвою кримінального правопорушення він не став. З метою унеможливлення повторення подібного, з матір’ю, бабусею та хлопчиком проведено виховально-профілактичну роботу, родину взято на контроль сектором молодіжної превенції. Вирішується питання про притягнення матері до відповідальності за ст. 184 КоАП України «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей»

 

Сєвєродонецький відділ поліції

  

Последние комментарии