Будинок по вул.Леніна, 52 отримав нове обличчя

Триває програма благоустрою та впорядкування нашого міста. Зокрема, в цьому році, провели чималу роботу з утеплення будинків, нещодавно закінчили ще один такий об’єкт — будинок по вулиці Леніна, 52.

Нові покрівлі, відремонтовані дороги, утеплення житла - саме так реалізується програма з благоустрою Сєвєродонецька. Про ці та інші заходи із впорядкування територій громади розповів на зустрічі з мешканцями будинку по Леніна, 52 міський голова Валентин Казаков.

Найголовнішим же приводом для бесіди стало утеплення даної будівлі. Це вже п'ятнадцятий будинок у Сєвєродонецьку з комплексною системою утеплення пенополістиролом. Роботи виконані компанією “АО Мрія-Інвест” у чотирьомісячний строк. Міський голова, Валентин Казаков, також розповів про плани повної реконструкції систем теплопостачання у нових мікрорайонах. Сюди входить заміна труб, впровадження індивідуальних теплових пунктів, котрі будуть розташовані поквартально.

Порушили жителі кварталу й інші важливі для них питання. А саме: освітлення та благоустрій вулиць Леніна і Горького, вирішення питання щодо безпритульних собак. На всі запити городяни отримали чіткі та конкретні відповіді. Врешті, жителі були задоволені конструктивним діалогом.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

Зима еще не наступила, а свет

Зима еще не наступила, а свет стали отключать(. Чего про это не пишут?

 
 #

Про собак не зря нам тему

Про собак не зря нам тему закидывают,
спишут на них немало видать.
Народ, а "Нові покрівлі" - это всё с нуля - новые балки,несущие итд или,
всё-таки, просто ремонт?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии