В усіх будинках буде тепло

Чергове засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради відбулося 28 серпня. 

З метою забезпечення споживачів житлових будинків №1, 2, 3, 4, 5, 6 по вул. Силікатній тепловою енергією виконком Сєвєродонецької міської ради прийняв рішення визначити виконавцем послуг з постачання теплової енергії для споживачів у цих житлових будинках КП «Сєвєродонецьктеплокомуненерго» з 1 вересня 2012 року.

Затверджено рішення про надання жилої площі у гуртожитках. Ним передбачається, згідно з чергою, надати кімнати у гуртожитках: шістьом сім’ям – по пр. Космонавтів, 18-А; одній особі – по вул. Новикова, 5; одній сім’ї – по вул. Енергетиків, 26; по вул. Гагаріна, 4-А отримає кімнату одна особа; по пр. Радянському, 74-А – одна сім’я.

Серед інших розглянуті й прийняті рішення про проведення відкритого міського творчого конкурсу журналістів «Журналіст року-2013», про перерозподіл видатків бюджету, постановку громадян на квартирний облік та до черги на одержання жилої площі у гуртожитках, захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи та оформлення права власності на деякі об’єкти, надання дозволу житлосервісу на перепланування кімнат гуртожитку тощо.

 

 Інформація прес-служби міської ради

Последние комментарии