Денис Денищенко: «Обласна влада повинна бути прозорою та зрозумілою для суспільства»

Денис Денищенко: «Обласна влада повинна бути прозорою та зрозумілою для суспільства»

Сьогодні, 15 вересня, на черговому брифінгу в облдержадміністрації для ЗМІ взяв участь нещодавно призначений директор Департаменту масових комунікацій облдержадміністрації Денис Денищенко. 

Він підкреслив, що діяльність обласної влади повинна бути прозорою та зрозумілою для суспільства. Головним напрямом роботи на цій посаді він вважає формування продержавницької інформаційної політики в регіоні, висвітлювання діяльності облдержадміністрації та подій, що відбуваються в області.

Денис Денищенко наголосив, що він відкритий для співробітництва та звернувся до присутніх журналістів із закликом надавати свої пропозиції стосовно відсічі зухвалій російській пропаганді, через яку частина задурманених мешканців області опинилася під впливом оманливих деструктивних ідей сепаратизму.

Він зазначив, що на цей час розробляються плани протидії брехливій антиукраїнській пропаганді, насамперед, донесення об’єктивної правдивої інформації до наших земляків, які залишилися на окупованій території Луганщини. Також активно проводиться робота по встановленню нових теле- та радіопередатчиків.

Денис Денищенко впевнений, що сьогодні вкрай потрібно відновити газету обласного значення, щоб до всіх найвіддаленіших куточків області доносити проукраїнську позицію, і порекомендує Георгію Туці підтримати цю ідею. 

Найближчими днями відбудуться зустрічі з головними редакторами міських та районих комунальних друкованих ЗМІ та керівниками підрозділів комунікацій з громадськістю з метою обговорити проблеми інформаційної безпеки. 

«Головне наше завдання – це боротьба за душі та розум луганчан. Ми повинні говорити правду людям. Об’єктивною, неупередженою інформацією доводити, що російська пропаганда побудована на брехні та провокаціях, спрямована проти українців», – підкреслив Денис Денищенко.

 #

Если главным заданием власти

Если главным заданием власти будет "борьба за души луганчан ", то из Вашей деятельности выйдет пшик! Главеое сегодня -- поднять экономику! Что Вы не знаете как сделать, не умеете и не предполагаете! Было же официально заявлено,что " майбутне Донбассу -- сильськэ господарство и турызм ! " Я ни от кого от власти НИ РАЗУ не слышал , как она собирается поднимать производство! Только талдычим 25 лет за "другу Хранцию "!

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии