На Луганщині вшанували пам’ять учасників бойових дій на території інших держав

На Луганщині вшанували пам’ять учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого у Сєвєродонецьку з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг і покладання квітів, повідомляє ЛОДА.

Віддати шану тим, хто з честю виконав свій обов’язок, прийшли заступник голови Луганської облдержадміністрації Вадим Данієлян, представники міської влади та громадських організацій.
Мітинг розпочався з панахиди за всіма загиблими солдатами й офіцерами, які брали участь у «гарячих точках» в інших державах.

Усі учасники мітингу, тримаючи руку біля серця, разом виконали Державний Гімн України. 
Звертаючись до присутніх ветеранів, Вадим Данієлян наголосив: «Пам’ять про загиблих часто повертає нас до роздумів про ті дні, коли солдати у далекій країні гір і пустель зберегли вірність військовій присязі. Ви, ветерани-афганці, – люди зі своїми переконаннями і принципами. І як ніхто розумієте ціну людського життя. Сьогодні знову проливається кров, втрачається здоров’я. Через те, що ми відстоюємо територіальну цілісність і суверенітет нашої країни та прагнемо жити в єдиній неподільній Україні».

Під час урочистостей учасників бойових дій, активістів Сєвєродонецької міської ради воїнів-інтернаціоналістів Української Спілки ветеранів Афганістану нагородили обласними відзнаками.

Наприкінці заходу його учасники вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до пам'ятника воїнам-інтрнаціоналістам.

Последние комментарии