Чи потрібна молодіжна рада при голові Луганської обласної ВЦА

ОКУ «Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень» звертається до Вас із запитанням:

Як, на Вашу думку, чи є потреба у створенні обласної молодіжної громадської ради при Голові Луганської обласної військово-цивільної державної адміністрації?

Нагадаємо, що молодіжна громадська рада є консультативно-дорадчим органом, що створюється з метою забезпечення проведення консультацій з громадськістю із питань формування та реалізації державної молодіжної політики, а також планування та координації молодіжних заходів.

До складу обласної молодіжної громадської ради можуть входити представники студентської та робітничої молоді, активісти громадських організацій з усіх міст та районів Луганської області.

Участь у молодіжній Раді – це можливість:

- говорити про потреби молоді у прямому спілкуванні з представниками обласної влади

- відстоювати інтереси молоді вашого міста/района

- планувати та реалізовувати масштабні соціальні, культурні, освітні заходи для молоді Луганської області

- спілкуватися та проводити спільні акції з активістами організацій Луганщини

Якщо Ви вважаєте, що існує потреба у створенні Ради та/або у Вас є кандидати на входження до її складу – ДО 2 ЧЕРВНЯ 2015 РОКУ напишіть листа до Луганського обласного центру підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень: locpmisi@ukr.net з темою «Молодіжна рада».

 #

Новый тур бала-маскарада

Новый тур бала-маскарада "пионерская зорька". Любченко, Дубровин, и как там до них был, Бережной? И Горбатюк, приводивший не слишком умных пацанов срывать предвыборную агитацию кандидата. Кандидат тот еще, да Горбатюк еще лучше: пацанов послал, сам в кустах отсиделся. Не удивлюсь, если вся эта шушера опять повсплывает выполнять задание очередного кунченко (а может, и того же самого, гы). ПС; Горбатюк от колорадства уже отмылся или еще в процессе?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии