Із Чернівців до Сєвєродонецька передали вже третю гуманітарну допомогу

Із Чернівців до Сєвєродонецька передали вже третю гуманітарну допомогу

Понад 7 тонн гуманітарного вантажу передали з Чернівецької в Луганську область. Волонтерські організації Чернівеччини привезли до Сєвєродонецька найнеобхідніше – допомогу збирали та складали з огляду на прохання військовослужбовців та працівників соціальних закладів східної області.

Віце-президент автоклубу «Буковина», голова Чернівецької обласної організації Спілки автомобілістів Іван Мельничук на Луганщині вже втретє: «Цього разу привезли буржуйки, 30 комплектів зимової форми для військовослужбовців, а також продукти для місцевого населення (яблука, картоплю, макарони, консервування). Збирали цілою областю, бо розуміємо, у цей час українці із заходу мусять допомагати українцям зі сходу. І будемо робити це й надалі».

Окрему допомогу сформували для одного з дитячих будинків Луганської області. Одяг, харчі та речі, необхідні для дітей, зібрали спеціально на прохання соціальних працівників дитячого закладу, з якими волонтери з Чернівців познайомилися під час попередніх поїздок на східну Україну.

Це вже третя поїздка чернівецьких волонтерів на Луганщину. Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль подякував землякам за підтримку й допомогу Луганщині.

 

За матеріалами прес-служби Луганської ОДА

Последние комментарии