Закон восторжествовал. Прокуратура отменила решение власти

После обращения гр. Л. в прокуратуру г. Северодонецка, прокурором было направлено предписание в горсовет об отмене акта исполкома, как незаконного.

20.08.2013 г. гр. Л. получила письмо из прокуратуры г. Северодонецка об отмене решения № 1280 (смотрите прикрепленный файл).

Вот выдержка из письма, подписанного прокурором г. Северодонецька С. Григоровым:

«Ваша заява щодо скасування рішення виконавчого комітетуСєвєродонецької міської ради № 1280 від 04.10.2011р. «Про затвердження «Порядку оформлення та склад документів по приватизації житла громадян, які мешкають в житлових багатоквартирних і одноквартирних будинках та гуртожитках Сєвєродонецької міської ради” прокуратурою міста розглянута.
За результатами перевірки до Сєвєродонецької міської ради внесено подання про скасування акту виконкому.
По результатам розгляду документа прокурорського реагування рішення виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради № 1280 від 04.10.2011р. «Про затвердження «Порядку оформлення та склад документів по приватизації житла громадян, які мешкають в житлових багатоквартирних і одноквартирних будинках та гуртожитках Сєвєродонецької міської ради” СКАСОВАНО» .

Это подтверждается официальной информацией на сайте горсовета.

Подробно можете прочитать в статье «Приватизация жилья. Нарушение законодательства городскими властями. Или: как «подкорректировали» законодательство в Северодонецке»
04.01.13. http://sever.lg.ua/2013-01-04-privatizatsiya-zhilya-narusheniya-zakonodatelstva-gorodskimi-vlastyami 

Про скасування рішення виконавчого комітету від 04.10.2011 року № 1280
РІШЕННЯ №631
Оприлюднено: 09.08.2013
Про скасування рішення виконавчого комітету від 04.10.2011 року № 1280 «Про затвердження «Порядку оформлення та склад документів по приватизації житла громадян, які мешкають в житлових багатоквартирних і одноквартирних будинках та гуртожитках Сєвєродонецької міської ради».
СЄВЄРОДОНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ №631

06 серпня 2013 р.
м. Сєвєродонецьк

Про скасування рішення виконавчого комітету від 04.10.2011 року № 1280 «Про затвердження «Порядку оформлення та склад документів по приватизації житла громадян, які мешкають в житлових багатоквартирних і одноквартирних будинках та гуртожитках Сєвєродонецької міської ради».

Керуючись статтею 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та на виконання подання прокуратури м. Сєвєродонецьк, виконавчий комітет Сєвєродонецької міської ради 

ВИРІШИВ :

1. Скасувати рішення від 04.10.2011 року № 1280 «Про затвердження «Порядку оформлення та склад документів по приватизації житла громадян, які мешкають в житлових багатоквартирних і одноквартирних будинках та гуртожитках Сєвєродонецької міської ради».
2. Дане рішення підлягає оприлюдненню.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Чернишина П.Г.

Міський голова В. В. Казаков

http://www.sed-rada.gov.ua/organi-vladi/vik-organs/arh456v-r456shen/2013-r456k/arh456v-r456shen-vikonavchogo-kom456tetu-za-6-08-2013-r/r456shennya-No631/?searchterm=631


Виктор Павлов,
тел. для справок и консультаций: 050-422-42-14

  • prokuraturaii.jpg
 #

А ведь было такое

А ведь было такое предложение:
"Советы от городского совета. Вместо конструктивного решения?"
Опубликовано Редактор сайта в 17 Март, 2013 - 11:17
h t t p://sever.lg.ua/2013-03-17-sovety-ot-gorodskogo-soveta-vmesto-konstruktivnogo-resheniya

«Работники жилсервиса, УЖКХ, Ваши заместители вместо рассмотрения вопроса по существу и в соответствии с законодательством часто занимаются подготовкой формальных отписок, безрезультатно используя рабочее время на бесполезную работу. Получая за это зарплату из уплаченных жителями налогов. Предлагаю рассмотреть бесполезную (даже ВРЕДНУЮ) работу и удержать выплаченную зарплату, признав эту работу браком, в соответствии с требованиями КЗоТ:
Стаття 112.
ПОВНИЙ БРАК З ВИНИ ПРАЦІВНИКА ОПЛАТІ НЕ ПІДЛЯГАЄ.»

Чем закончилось рассмотрение предложения гр. Л. я, к сожалению, не знаю.
Наверное, прислушались к его советам, удержали из зарплаты за брак и не премировали нерадивых чиновников.

 
 #

Наказывать за то, что в

Наказывать за то, что в рабочее врем, за получаемую зарплату, издают ненужные (вредные) документы, противоречащие законодательству.
То есть, явный брак в работе.
Токарю, изготовившему бракованные изделия, оплачивают его "работу"?

 
 #

А за что наказывать?

А за что наказывать?

 
 #

А куда же смотрели

А куда же смотрели проФФесионалы из горисполкома,из УЖКХ во главе с Потапкиным, директор Департаменту з юридичних питань та контролю міської ради вместе со своим Департаментом?

Кого наказали?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии