Відновлення зовнішнього освітлення

Понад шістсот тисяч гривень виділяється цьогоріч з міського бюджету на відновлення зовнішнього освітлення вулиць Сєвєродонецька. Капітальний ремонт мереж буде проведений на значних відрізках чотирьох вулиць міста: Науки, Маяковського, Горького, Вілєсова та на проспекті Гвардійському.

Перед КП “Сєвєродонецькліфт” на цей рік поставлено серйозні завдання стосовно відновлення зовнішнього освітлення на вулицях міста. Капітальні ремонти, фінансовані з міського бюджету, із цілковитою чи частковою заміною кабелів, опор, шаф обліку електроенергії та світильників будуть поєднувати із поточними ремонтами за рахунок комунального підприємства. Саме таким чином остаточно завершили ремонт мереж зовнішнього освітлення на вулиці Гагаріна — на відрізку від Донецької до проспекту Космонавтів.

Щодо великих капітальних ремонтів, то їх цьогоріч будуть проводити на значних відрізках чотирьох вулиць міста: Науки, Маяковського, Горького, Вілєсова та на проспекті Гвардійському. Нові ліхтарі загоряться на вулицях, що не знали освітлення багато років. Цьогоріч на відновлення мереж зовнішнього освітлення з міського бюджету виділяється більше шестисот тисяч гривень.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

Молодцы. Видно, что у города

Молодцы. Видно, что у города есть хозяин. А на улице Гагарина между Донецкой и Космонавтов у меня в 6 часов вечера когда-то вырвали сумку из рук. Возле заброшенного детского садика.Конечно, доблестная милиция никого не нашла, и я пару лет ходила и истерически оглядывалась по сторонам. Так что если освещение будет - кого-то убережёт от беды.

 
 #

Какой смысл обновлятъ, если

Какой смысл обновлятъ, если нет средств на само освещение. Проспект Химиков не освещен уже вторую неделю из-за отсутствия оплаты за электроэнергию.

 
 #

Vlad Chernobryvka,

Vlad Chernobryvka, тренированные на масленицу столболазы быстро определят модные светильники в свою собственность

 
 #

Как это надоело...ЧТо если

Как это надоело...ЧТо если перегорела лампочка надо менять сразу весь фонарь?Дома вы тоже идете покупать новую люстру если сгорела лампочка в ней?По донецкой с проводкой все в порядке-все провода целые,а свет не горит ,потому что трудно вкрутить лампочку??

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии