У Сєвєродонецьку відзначили кращих працівників комунальних підприємств міста

17 березня Україна відзначає День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Без стабільної і злагодженої роботи підприємств і служб ЖКГ не буде і нормальних побутових умов, до яких ми звикли і сприймаємо як належне. І саме на честь людей, які створюються для нас ці умови в Міському палаці культури відбувся святковий концерт.

Якісна робота підприємств сфери житлово-комунального господарства є запорукою чистоти, затишку, комфорту будь-якого міста. І Сєвєродонецьку в цьому плані дуже поталанило — містом опікуються дбайливі й працьовиті люди. Саме вони — житловики, комунальники відзначали 17 березня своє професійне свято. З нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення в міському Палаці культури відбулись урочистості. На святі міський голова Валентин Казаков вітав справжніх майстрів своєї справи.

Вдосконалення надання послуг житлово-комунального господарства — процес для Сєвєродонецька безперервний,—відзначив міський голова Валентин Казаков. Так 2012 рік для комунальників Сєвєродонецька був насиченим. Відновлення автомобільних і ввнутрішньоквартальних доріг міста, капітальний ремонт покрівель, утеплення будинків, налагодження зовнішнього освітлення, встановлення нових дитячих майданчиків—це далеко не повний перелік виконаної роботи. З вдячністю за турботу про рідний Сєвєродонецьк до винуватців свята звернувся народний депутат України Олексій Кунченко.

В урочистій атмосфері свята за сумлінну працю Почесними грамотами виконкому Сєвєродонецької міськради та цінними подарунками були нагороджені майстер дільниці з ремонту та обслуговування житлового фонду КП «Житлосервіс «Світанок» Ольга Костенко та інженер з охорони навколишнього середовища КП «Сєвєродонецьккомунсервис» Христина БУшля. Грамотами виконкому Сєвєродонецької міськради були нагороджені 17 співробітників підприємств житлово-комунального господарства, а ще п’ятеро були відзначені подяками та цінними подарунками від благодійного Фонду Олексія Кунченка «Заради майбутнього».

Відзнаки від Луганської обласної профспілки працівників сфери ЖКГ отримали близько 30-и сєвєродончан, які працюють в цій галузі.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

А шо делать?

А шо делать?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии