Новообрана Молодіжна рада підписала угоду про співробітництво з міськрадою

12 березня відбулося перше в цьому році засідання молодіжної ради Сєвєродонецька, до складу якої увійшли 58 представників учнівської та працюючої молоді. На цьому засіданні вони підписали угоду про співпрацю з міською радою.

12 березня в залі засідань міськради відбулося перше офіційне засідання новообраної Молодіжної ради, яка нараховує 58 депутатів. Очолив її, за результатами голосування, Павло Пригородов. Цього дня молоді представники влади зустрілися з міським головою Валентином Казаковим, щоб підписати угоду про співпрацю з Сєвєродонецькою міською радою.

Серед основних пунктів угоди - залучення молоді до участі у громадському та політичному житті міста, проведення громадських слухань з питань, пов’язаних з реалізацією молодіжних програм, проектів тощо.

Молодіжна рада поділена на 6 комітетів, у кожного з них буде своє поле діяльності. Це комітети із захисту прав молоді і підтримки молодіжних ініціатив, з питань освіти і охорони навколишнього середовища, з питань культури, міжнародної діяльності, спортивний, а також комітет зі зв’язків з громадськими організаціями і висвітлення діяльності ради у ЗМІ. Щоб підтвердити офіційний статус членів молодіжної ради Сєвєродонецька, кожному з них секретар міськради Андрій Гавриленко вручив посвідчення.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

+10000000 :))) ДОСААФ и ГТО

+10000000 :))) ДОСААФ и ГТО ещё надо!

 
 #

Еще можно создать при

Еще можно создать при горсовете Совет старейшин (из пенсионеров), Казацкий круг (про казаков забыли, мы ж тут все казаки, 4х сортов аж), клуб "Что Где Когда" (эрудированные люди, чего б с ними не посоветоваться), и спиритическое общество "Эзотерические резервы" (чтоб духи одобряли там все). Гавриленко на заметку, дарю)))

 
 #

А шо, могли не

А шо, могли не подписывать?:))) ПаРтия сказала-надо, комсомол ответил: ЕСТЬ! ;(((

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии