Про рішення 48 сесії міськради

25 жовтня відбулось засідання чергової 48 сесії міськради шостого скликання. Депутати розглянули понад тридцяти питань. В їх числі питання про внесення змін до міського бюджету на поточний рік, до якого надійшло понад чотирьох мільйонів гривень, а також затвердження двох міських Комплексних програм “Патріот Сєвєродонецька” та “Програми розвитку земельних відносин”.

25 жовтня відбулась 48-ма чергова сесія міськради. Вона розпочалась, як і зазвичай, з розгляду питань фінансового блоку. Першими приймали внесення змін до міського бюджету на поточний рік. На підставі розпорядження голови Луганської облдержадміністрації збільшено доходну частину загального фонду більш ніж на 1,4 млн. грн. У зв’язку з перевиконанням річних обсягів доходної частини спеціального фонду збільшено план по доходах за спецфондом майже на 2,7 млн. грн. Ці кошти спрямовано на придбання дитячого ігрового обладнання для облаштування дитячих майданчиків біля новорічних ялинок, на реконструкцію другої загальноосвітньої школи і будівництво дитячого комплексу для розміщення додаткових груп 26-го дитсадка. Додаткові кошти підуть також на капітальний ремонт внутрішньоквартальних доріг в 52 та 54 кварталах, придбання тенісних столів для ДЮСШ, а також на заміну віконних блоків у 2-му диткомбінаті та реконструкцію системи електропостачання у 9-му. Кошти з бюджету передбачається виділити і на капітальний ремонт доріг у с. Борівське.

На засіданні депутати затвердили Програму розвитку земельних відносин Сєвєродонецької міської ради. Основними заходами Програми є проведення нормативної грошової оцінки земель в межах населених пунктів, проведення інвентаризації земель, встановлення і зміни меж населених пунктів, розмежування земель державної та комунальної власності та інше. Узгодили на сесії і ще одну Комплексну міську програму на 2013-16 роки - “Патріот Сєвєродонецька”, яка направлена на морально-етичне виховання молоді. Програму прийняли одразу з першим додатком — міська рада ветеранів війни передала матеріали про місцеві історичні пам'ятки і пам'ятники Великої Вітчизняної, які стануть навчальним посібником для міських школярів.

“Програма капітального будівництва та забезпечення технічного нагляду за об’єктами будівництва та архітектурними об’єктами” доповнилася новими заходами: капремонт внутрішньоквартальних доріг у 46-му кварталі та утеплення будинку №6 по вулиці Танкістів, проведення яких заплановане на наступний рік, а також будівництво дитячого комплексу для розміщення додаткових груп 26-го дитсадка за адресою : Жовтнева,1 та капремонт покрівлі ДЮСШ-3, що мають реалізувати цього року. «Програма реформування і розвитку житлово-комунального господарства” також зазнала змін. Її поповнили такі заходи: капремонт котлів КП “СТКЕ” котельні, що у 71-мі мікрорайоні, реконструкція котельні 83 мікрорайону з встановленням вузла обліку теплової енергії, реконструкція системи теплопостачання житлових будинків №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6 по вул. Силікатній з встановленням модульної котельні та інші.

На сесії депутати затвердили Положення про відділ з питань інформаційної безпеки та експертно-договірної роботи Сєвєродонецької міської ради, а також створення з 1 лютого 2013 року Комунальної установи «Трудовий архів м. Сєвєродонецька» зі штатною чисельністю 2,5 штатних одиниць.

Після попередньо проведеного громадського обговорення на сесії було затверджено Проект «Детальний план території мікрорайону №84 м.Сєвєродонецьк, Луганської області», який склали спеціалісти Харківського інституту «Укрміськбудпроект» - розробника генплану нашого міста.

Усього депутати розглянули понад 30 питань, затверджені рішення по яких містяться на офіційному сайті міської ради.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

Та конечно будут, просто не

Та конечно будут, просто не так громко:-) Кто ж себя любимого обделит?

 
 #

а шож про крышу смолчали? или

а шож про крышу смолчали? или уже 338 тыс не будут выделять?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии