У Сєвєродонецьку тривають роботи з благоустрою вулиць

Погода стоїть сприятлива і в Сєвєродонецьку продовжуються роботи з благоустрою міських вулиць. Сьогодні завершують капітальний ремонт автодороги по вулиці Менделєєва та відновлення освітлення на значному відрізку вулиці Гагаріна.

У Сєвєродонецьку продовжують освоєння цільових державних субвенцій, призначених на капітальний ремонт міських доріг. 522 тисячі гривень було виділено з держбюджету на капітальне відновлення дорожного покриття по вулиці Менделєєва. Замовником виступає Головне управління житлово-комунального господарства Луганської області, підрядник — Кремінський “Агродорстрой”. Площа суцільного покриття дороги складає 2 тисячі 60 квадратних метрів — заново вкрито асфальтобетоном ділянку Менделєєва від Гагаріна до Федоренка та частково від Федоренка до проспекту Хіміків. Роботи мають завершити найближчим часом.

Нині закінчують і капітальний ремонт великого електровузла, що живить чималі ділянки зовнішнього освітлення на трьох вулицях: Гагаріна й Федоренка (від пр.Радянського до Донецької), та вулиці Менделєєва (від Центрального ринку до вулиці Гагаріна). Вже виконано останні роботи на вулиці Гагаріна із прокладення нового кабелю та монтажу світильників, то ж все готове для введення в експлуатацію. Взагалі на ремонт зовнішнього освітлення цих трьох вулиць з міського бюджету було виділено близько 350 тисяч гривень, за які працівники підрозділу КП “Сєвєродонецькліфт”, повністю замінили електрокабель, встановили 60 нових залізних і бетонних електроопор, замінили ліхтарі.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии