Міська влада: день за днем

Чергове засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради відбулося 27 серпня. На порядку денному стояло майже 20 питань. З усіх прийняті відповідні рішення.

Зокрема, члени виконкому прийняли рішення про нагородження Почесною грамотою виконкому Костянтина Васильєва, директора Сєвєродонецького відділення Луганської філії ПАТ КБ Приватбанк за високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток банківської системи міста та з нагоди 20-річчя від дня утворення Луганської філії ПАТ КБ Приватбанк.
На засіданні прийнято рішення про закріплення ділянок міських автодоріг за підприємствами міста для виконання заходів по боротьбі з ожеледицею та сніговими заметами під час складних погодних умов у зимовий період 2013-2014 років. Секретар міськради А.А. Гавриленко у своєму коментарі зазначив: «Це нормальна практика, яка заведена в Україні, в тому числі у Сєвєродонецьку, і ми маємо намір продовжувати її. Ми співпрацюємо з підприємствами міста з питання утримання доріг у належному стані в зимовий період. Будуть укладені договори на використання спецтехніки для розчищення доріг взимку, також підприємства стежитимуть за станом проїжджої частини на закріплених за ними вулицях».

Ще одне рішення стосувалося надання жилої площі у гуртожитку. «Місця в гуртожитку надаються тим особам, які стоять у міській черзі. Сьогодні були розподілені кімнати в гуртожитку за адресою: вул. Космонавтів, 18-а. Після отримання ордера, ці люди будуть зняті з загальноміської черги», – зазначив А.А. Гавриленко. 

Члени виконкому затвердили Порядок організації сезонної, ярмаркової та святкової торгівлі на території м. Сєвєродонецька. Даний Порядок визначає механізм розміщення на території об’єктів благоустрою пересувних тимчасових споруд, засобів пересувної дрібно-роздрібної торговельної мережі та пересувних об’єктів з надання послуг під час організації сезонної торгівлі та проведення ярмарків, державних, місцевих святкових, урочистих та інших масових заходів.
Серед інших прийняті рішення про захист прав малолітніх, надання дозволу житлосервісам на перепланування та переобладнання житлових приміщень тощо. 


Інформація відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

Последние комментарии