Новий світлофор на перехресті проспекту Хіміків і вулиці Донецької

Нові світлофори почали працювати на перехресті вулиці Донецької з проспектом Хіміків. Проведена повна заміна старого світлофорного обладнання на сучасне. Реконструкція цього об’єкту коштувала місту 213 тисяч гривень.

Світлофорний об’єкт на перетині вулиці Донецької з проспектом Хіміків донедавна залишався передостаннім з так званих раритетних. Він відслужив місту, дякуючи ентузіазму співробітників товариства з додатковою відповідальністю «Світлофор», понад три експлуатаційні строки. При нормативі 10 років, світлофор працював 37, тому не лише технічно, а й морально застарів.

Певний час перехрестя з чималою концентрацією дорожнього руху, залишалось неврегульованим, а відтак з підвищеною аварійністю. Це не могло залишатися без уваги міської влади. На повну заміну чотирьох світлофорів, як повідомили нам у відділі капітального будівництва Сєвєродонецької міської ради, з міського бюджету було виділено 213 тисяч гривень.

Наразі нові сучасні світлофори зі світлодіодними табло і відліком часу та звуковим сигналом вже введені в експлуатацію. Після того, як замінять світлофори на перехресті проспекту Космонавтів і вулиці Гагаріна – місто назавжди попрощається зі старими ламповими світлофорами.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

Дело не в том, какой светофор

Дело не в том, какой светофор стоит, а в уважении прав других и себя.
Второе, чем проще конструкция - тем надёжней(и дешевле).
И третье, точно - надо ещё пару раз написать, что заработал этот светофор.
Жаль без митинга и концерта.
А работает, так-таки?

 
 #

Что толку от новых светофоров

Что толку от новых светофоров если они не работают?В вечернее время особенно(в 9 вечера уже выключают).Они просто мигают предупредительным желтым и все....Опять раздербанивают деньги власть имущие(((

 
 #

Давайте возьмем в пуки

Давайте возьмем в пуки калькулятор и определимся, как тратятся деньги из местного бюджета. Один светофор обошелся налогоплательщикам в 6 тыс долларов. На эти деньги можно купить 6 самых лучших бытовых холодильников, можно купить новый автомобиль, за два светофора модно купить квартиру в Северодонецке. А теперь вопрос: этот ящик светофорный он что набит золотом что ли? Нельзя так бессовестно собирать откаты с подобных проектов. Уважайте граждан, они не дураки и их уважение или неуважение власти строится на соответствующем отношении к ним.

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии