Майбутнє лісу у твоїх руках

Майбутнє лісу у твоїх руках

Кожного року з приходом весни в Україні проводиться Всеукраїнська Акція «Майбутнє лісу в твоїх руках». Вона стартує з 21 березня, коли у всьому світі відзначають Всесвітній  день лісів до 15 квітня – Дня  Довкілля.

Головною метою, акції є виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, збагачення зацікавленості у збереженні лісових насаджень, збереження лісів для майбутнього. 

Заклади освіти Сєвєродонецька приєдналися  до акції.

Важливо відмітити зацікавленість дітей темою роботи  лісового господарства України, тим, яка ж його роль у вирішенні проблем відновлення, примноження лісів, та чому так важливо дбати про лісові насадження. Учні брали активну участь, задавали питання і давали цікаві та змістовні відповіді на зворотні запитання. А тим часом, завдячуючи весняній погоді, лісокультурна кампанія в місті зараз у самому розпалі, за підтримки ДП « Сєвєродонецьке Лісомисливське господарство» яке виділило безкоштовно сіянці,  висаджено понад 2 тисячі сосен. Як і кожного року учнівська молодь, представники громадськості мають можливість прийняти безпосередню участь у створенні зелених зон, долучитися до нелегкої праці садівників. 

 

Сєвєродонецький міський Центр еколого-натуралістичної творчості

 #

Особенно это актуально, когда

Особенно это актуально, когда каждый день десятки лесовозов врубают и вывозят этот самый лес.

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии