Наші спортсмени поповнили скарбничку національної збірної трьома срібними медалями

Наші спортсмени поповнили скарбничку національної збірної трьома срібними медалями

Днями підводники Сєвєродонецька повернулись з юнацького чемпіонату Світу з плавання в ластах 2017, який проходив у Томську (Росія).

Про це повідомило Управління молоді та спорту Луганської ОДА.

До складу національної збірної увійшли три спортсмени з Луганської області: майстри спорту України міжнародного класу Валентина Резнік та Дар’я Карук, майстер спорту України Володимир Сущенко.

За результатами чотириденної боротьби за медалі світової першості, наші спортсмени поповнили скарбничку національної збірної трьома срібними медалями.

Так, спочатку наші дівчата Валентина та Дар’я у складі жіночої естафети 4х200 м плавання в ластах завоювали срібло. Крім цього, на цій дистанції спортсменки встановили новий рекорд України. Після цього, збірна команда юнаків, до складу якої увійшов луганчанин Володимир Сущенко, також стала другою.

У жіночій естафеті 4х100 м в ластах, до складу якої увійшла і наша Валентина Резнік, спортсменки вибороли срібло світових змагань. Також українки встановили ще один рекорд України.

В особистих заліках наша Валентина увійшла у п’ятірку кращих на дистанції 50 м плавання в ластах та стала сьомою на дистанції 50 м пірнання (встановивши свій особистий рекорд). Дар’я Карук посіла п’яте місце у змаганнях 400 м з аквалангом також показавши свій кращий результат у сезоні.

Самий юний член національної збірної Володимир Сущенко найкращим чином показав себе в естафетних дистанціях, де став «співавтором» ще одного рекорда України 4х100м плавання в біластах.

Підготували наших спортсменів Олександр Золотов та Тетяна Полчанова.

Зазначимо, що попереду у національної збірної (до якої входять і наші спортсмени) чемпіонат Європи, який відбудеться у Словаччині з 2 по 9 вересня. У вересні спортсмени-підводники позмагаються у фіналі кубку Світу з плавання в ластах, який відбудеться в Туреччині.

Последние комментарии