Розроблено програму енергозбереження для чотирьох районів Луганської області

Розроблено програму енергозбереження для чотирьох районів Луганської області

Департамент регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження ОДА за дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза розробив програму енергозбереження для чотирьох районів Луганської області. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

«Перша програма з енергоефективності за фінансуванням бюджету Луганської обласної державної адміністрації буде запущена вже цього тижня», – наголосив Юрій Гарбуз.

Всього з обласного бюджету буде виділено 6 млн гривень для реконструкції вуличного освітлення з використанням енергозберігаючих світлодіодних ламп для перших чотирьох населених пунктів: смт Біловодськ – 1 млн 481 тис. грн, смт Марківка – 1 млн 485 тис. грн, смт Мілове – 1 млн 495 тис. грн, смт Білолуцьк – 1 млн 487 тис. грн. Програма реалізовується в рамках 100 днів губернатора та передбачає здачу в експлуатацію об’єктів вже в липні-серпні 2016 року. Аналогічна програма буде реалізована й в інших районах області.

Програма енергозбереження допоможе Біловодську, Марківці, Міловому, Білолуцьку зекономити додаткові кошти в районних бюджетах та знизить споживання електроенергії.

Последние комментарии