В Сєвєродонецьку відбувся міжміський турнір з Workout

В Сєвєродонецьку відбувся міжміський турнір з Workout

8 травня на спортивному майданчику в сквері імені М. В. Гоголя відбувся турнір з дворових видів спорту Workout.

Учасники мали показати свою силу, вміння та навички в кожному з шести напрямків: підтягування, підйом з переворотом, віджимання на брусках та від полу, вихід на одну руку, а також вправа на прес. В змаганнях приймали участь спортсмени з Сєвєродонецька та Рубіжного. Тож кінцеві результати рахувалися як в особистісному, так і в командному заліку.

Прийшов привітати учасників заходу зі святом спорту секретар міськради, в.о. міського голови Григорій Пригеба. «Я вітаю вас з цим чудовим святом спорту. Взагалі спорт – це здоров’я. Він укріпляє дух, сприяє гарному настрою, добрим намірам. І спостерігаючи за кількістю любителів спорту різного віку в нашому місті, можна зробити висновок, що в нас здорові та активні сєвєродончани. Дякую організаторам за цей прекрасний захід. Він сприяє популяризації спорту,і я впевнений, що після цього турніру, любителів спорту стане ще більше», - звернувся до учасників змагання Григорій Пригеба. В свою чергу, 54-річний секретар міськради подав приклад юним спортсменам: зробив підйом з переворотом та кілька разів підтягнувся на турніку.

Захід організований Сєвєродонецьким агентством молодіжних ініціатив. За словами керівника цього об’єднання Вадима Любченка, цей турнір проводиться з метою популяризації спорту та здорового спорту життя.

«Ми проводимо цей захід для популяризації здорового способу життя, популяризація турніків як таких. Нехай це зветься «Workout», а раніше це називалося «сходити на турніки повисіти», а я називаю це вуличною гімнастикою, і це більш зрозуміло. Коли ти займаєшся на турніку, найважливіше те, що розтягується хребет, підвищується енергетика, людина починає почувати себе значно краще, та думки в нього починають нормальні приходити», сказав Вадим Любченко.

За результатами змагань, командну перемогу здобуло місто Рубіжне. Рубіжанські спортсмени повезли подарований організаторами за перемогу кубок додому. Кращі ж в особистісному заліку були нагороджені грамотами.

 

Джерело: sed-rada.gov.ua

 #

Север - город больших понтов.

Север - город больших понтов. Ну, вот, и допонтовались - продули Рубежанам! :))

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии