Голова Луганської обласної ВЦА зустрівся з представниками Сєвєродонецької міськради

Голова Луганської обласної ВЦА зустрівся з представниками Сєвєродонецької міськради

7 травня в Сєвєродонецькій міськраді відбулася зустріч голови Луганської обласної ВЦА Юрія Григорійовича Гарбуза з керівництвом міської ради, головами депутатських фракцій, депутатами та членами виконкому.

Під час заходу Юрій Григорійович наголосив про необхідність об’єднання зусиль на всіх рівнях заради припинення війни на Донбасі в цілому та Луганщині зокрема, повернення миру та української влади на нині неконтрольовані території, а також сприяння розвитку області. Голова Луганської обласної ВЦА зазначив, що Сєвєродонецьк потребує окремої уваги з боку влади та чиновників на місцях, адже зараз він виконує функції обласного центру. І ситуація тут, в нинішній столиці Луганщини, її розвиток, процвітання та підвищення соціальних стандартів, на його думку, має стати прикладом та взірцем для мешканців окупованих територій регіону та сприятиме їх бажанню якнайшвидшої реінтеграції під юрисдикцію української влади. Одним з перших кроків для здійснення своїх планів Юрій Григорійович назвав налагодження роботи Сєвєродонецькій ТЕЦ, яка сприятимете подальшому запуску комбінату «Азот», ажде це велика кількість робочих місць, та допоможе зняти соціальну напругу не тільки в Сєвєродонецьку, а й у прилеглих містах та районах, а, значить, покращить показники усієї області.

«Ми маємо забути про політичні вподобання, припинити чвари, засучити рукава та працювати. Працювати заради миру та розвитку в містах та районах зокрема та області в цілому. Це буде служити прикладом для мешканців неконтрольованих українською владою територій та сприятимете їх бажання повернутися до нас, повернутися в Україну. Сєвєродонецьк нині де-факто обласний центр Луганщини, і ситуація в ньому відіграє велику роль цьому, і він повинен відповідати столиці регіону. Це буде нелегко, але якщо ми будемо разом, то обов’язково впораємося», - сказав Юрій Гарбуз.

Депутати та члени виконкому розповіли очільнику області про існуючі в місті проблеми, а також мали змогу задати питання.

Під кінець зустрічі голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації запропонував учасникам заходу внести свої пропозиції в вирішенні нагальних питань та існуючих проблем, а також дати своє бачення в розвитку міста задля сумісного створення планів їх реалізації.

Последние комментарии