Юрій Клименко: «Ми наполягаємо на тому, щоб «ЛЕО» не відключало від енергопостачання об’єкти життєдіяльності у регіоні»

Юрій Клименко: «Ми наполягаємо на тому, щоб «ЛЕО» не відключало від енергопостачання об’єкти життєдіяльності у регіоні»

У Луганській обласній військово-цивільній адміністрації відбулася робоча нарада з питання відключення від енергопостачання об’єктів соціальної сфери, освіти та охорони здоров’я «Луганським енергетичним об’єднанням», повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Зокрема, стало відомо, що приватна компанія «ЛЕО», яка досі юридично зареєстрована на непідконтрольній українському Уряду території, відключила від електропостачання ряд об’єктів.

Під відключення потрапили: водоканал у  смт Троїцьке – 2 300 абонентів залишилися без води, 3 дитячі садочки, 3 школи, центральна районна лікарня та будинок для людей похилого віку, у смт Новопсков – без водопостачання 750 абонентів, школа,  дитячий садок та ще ряд об’єктів в інших районах.

«Я хочу нагадати всім, що у нас на території Луганської області з січня минулого року введений надзвичайний стан, і ми зараз проводимо засідання штабу саме по надзвичайній ситуації. Ми наполягаємо на тому, щоб «ЛЕО» не відключало від енергопостачання об’єкти життєдіяльності у регіоні», – наголосив заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко.

Юрій Юрійович нагадав представнику «ЛЕО», що в Луганській області є стратегічні об’єкти, які не можна відключати від електропостачання.

«Ми неодноразово порушували це питання на вищому рівні. Луганською обласною адміністрацію підготовлено пакет документів до нового Прем’єр міністра України по ситуації», – повідомив Клименко.

«Протягом свят з 1 по 10 травня  вода у людей буде. Об’єкти водопостачання, які відключили знову, підключать. Школи, дитячі садки, соціальні відключатися від електропостачання не будуть. Якщо є факти відключення ми готові реагувати», – сказав представник «Луганського енергетичного об’єднання» Андрій Колосов.

 #

А расплатиться за

А расплатиться за поставленную электроэнергию не пробовали? Или "всё уже украдено до вас"? Когда крали денежки не подумали о социальной значимости этих объектов? Интересно, как же они будут "реагировать" на факты отключения должников?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии