У Сєвєродонецьку презентують Надзвичайну програму з відновлення України

2 та 3 березня цього року у містах Бахмут (Донецька область) та Сєвєродонецьк (Луганська область) відбудеться презентація проекту «Експертна підтримка Надзвичайної програми для відновлення України», що здійснюється Міжнародним фондом «Відродження» за фінансової підтримки Європейського Союзу. 

Саме у цих містах заплановане пілотне впровадження механізмів залучення зацікавлених сторін, громад та внутрішньо переміщених осіб - Плану соціального менеджменту (ПСМ) та Плану залучення зацікавлених сторін (ПЗЗС).

 

Учасників зустрічі поінформують щодо принципів та підходів до соціального менеджменту та соціальних стандартів реалізації проектів, залучення громад та усіх зацікавлених сторін до реалізації проекту, проведення моніторингу проектів «третіми сторонами». Буде презентовано програму тренінгів для місцевих виконавців.

 

У зустрічі візьмуть участь представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Європейського Союзу, місцевої та обласної влади, місцеві виконавці проектів у рамках Надзвичайної програми Європейського інвестиційного банку для відновлення України, а також, заступник виконавчого директора Міжнародного фонду «Відродження» Інна Підлуська; головний експерт проекту «Експертна підтримка Надзвичайної програми з відновлення України» Михайло Винницький.

 

Презентації відбудуться:

2 березня 2016 року о 14.30 у ДК ім. Є. Мартинова (м. Бахмут, пл. Свободи, буд. 1, 2-й поверх, «Мала Зала»);

3 березня 2016 року о 10.00  у залі засідань каб. 227 другого поверху будівлі, де розташова Луганська обласна військово-цивільна адміністрація та Східно-національний університет імені Володимира Даля (м. Сєвєродонецьк, проспект Радянський, б.59).

 

 

Контакти:

 

Юлія Велла-Стасів

044 – 482 24 29

Менеджер проекту

Експертна підтримка надзвичайної програми для відновлення України

 

Проект фінансується Європейським Союзом

 #

Чтоб некоторым не платить 30

Чтоб некоторым не платить 30 евро за визу (300 грн. по курсу на 2013г.), всем в****** цены на комуналку на 600 грн. в месяц, и это ***** не предел. Н**** мне европа, мне тут жить дорого.

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии