Виставка творчих робіт "Квіти України"

Виставка творчих робіт "Квіти України"

Мистецтво і творчість не знають фізичних чи розумових меж. Цього, можливо, не знають вихованці Сєвєродонецького міського Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Вони просто малюють, розвиваються, вчаться, дивуючи та змінюючи свій світта оточуючих.

Протягом січня-лютого 2016року в виставковій залі Сєвєродонецького екологічного Центрупроводитьсявиставка творчих робіт вихованців гуртківпід назвою "Квіти України".

Мета виставки - показати творчі здобутки юних натуралістів, показати аспекти національно-патріотичного виховання засобами роботи гуртків еколого-естетичного спрямування, а також привернути увагу громадськості до проблем національно-патріотичного виховання молоді  і залучити учнівську молодьдо розвитку творчої ініціативи в рамках еколого-натуралістичного навчання. 

"Діти, безсумнівно, наше майбутнє. Але саме в такому юному віці їм, як ніколи, потрібна наша опіка та допомога. Особливо, якщо мова йде про дітей-переселенців, які складно переносять процес адаптації до нових умов існування. Адже кожному з нас потрібно відчувати підтримку, знати, що ти не один у цьому світі. Тому ми сподіваємось, що такі заходи привернуть суспільну увагу до маленьких натуралістів та їх розвитку.Творчість для них є можливістю розповісти про себе навколишньому світу.

Виставка "Квіти України" – це серія робіт на тему квітки, виконаних у різних техніках, які розповідають про головні символи нашої країни-квіти.  Про квіти складають національні пісні, вірші, легенди, казки. Їх малюють, вишивають. Так проводиться національно-патріотичне виховання. Роботи дітей втілюють їхні мрії та відображають багатий внутрішній світ юних майстрів. Кожна з них – неповторна, багатогранна, у кожної своя історія.

Запрошуємо всих бажаючих відкрити для себе красу символів України на екскурсію до Сєвєродонецького міського Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

Інформацію для довідок можна отримати за телефоном 0509452058.

Последние комментарии