ПРООН надасть гуманітарну допомогу вразливим категоріям населення Донецької та Луганської областей на суму 1,2 млн доларів США

Програмам розвитку ООН в Україні  та релігійна організація «Релігійне Управління Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні»  розпочинають новий проект, спрямований на надання гуманітарної допомоги вразливим категоріям населення, переважно у соціальних закладах, що проживають на територіях Донецької та Луганської областей, які не підконтрольні Уряду України. 

Церемонія підписання проектних документів та прес-брифінг відбудуться 5 лютого 2016 року о 14:30 у приміщенні Інформаційного агентства «УНІАН» за адресою: м.Київ, в.Хрещатик, 4.

 

В заході візьмуть участь:

 

Янтомас ХІМСТРА             

Директор ПРООН в Україні

Володимир ЛОБОДА

 

Президент Релігійного Управління Церкви

Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні

 

Представники Уряду України (Міністерства соціальної політики України)

 

В рамках проекту, загальний бюджет якого складає 1,2 мільйони доларів США, передбачається надання гуманітарної допомоги людям, які знаходяться в соціальних закладах, та іншим вразливим категоріям населення, які проживають на територіях, непідконтрольних Уряду України. Протягом 2016 року ПРООН відправить 3 гуманітарні конвої, які доставлять засоби гігієни та санітарії, за попередніми оцінками для щонайменше 7 000 осіб, які найбільш її потребують.

 

З питань акредитацій звертайтесь до Євгена Зеленко, координатора з комунікацій:yevgeniy.zelenko@undp.org

Последние комментарии