Наші захисники

Сцецпроект, реалізований ГО "Центр креативних технологій м. Сєвєродонецька" при фінансовій підтримці Міжнародного фонду "Відродження".

Мета проекту: Побудова взаємопорозуміння та солідарності військових та громади на території Сєвєродонецька, Лисичанска, Рубіжного та прилеглих селищ шляхом встановлення тісних взаємовідносин між населення та військовими, побудови взаємопорозуміння і солідарності між військовими та територіальною громадою.

Завдання проекту: 1) Залучення військових до активного життя громади. 2) Зняття соціального напруження в регіоні через просвітницьку роботу з населенням щодо діяльності військових. 3) Проведення культурно-просвітницьких та інформаційних заходів, спрямованих на розбудову стосунків довіри, подолання негативних стереотипів щодо військових підрозділів, а також подолання можливих непорозумінь у повсякденному та професійному житті. 4) Підвищення іміджу українських військових через співпрацю військових з благодійними та громадськими організаціями. 5) Підвищення рівня національно-патріотичного виховання в навчальних закладах міст за допомогою проведення спільних заходів учасників АТО з підлітками та молоддю.

Заходи проекту:

1) Створення робочої групи проекту (7 осіб).

2) Проведення круглого столу «Зниження соціальної напруги в регіоні шляхом проведення громадських культурно-просвітницьких та  спортивних заходів». Розробка плану заходів за результатами круглого столу (визначення строків проведення заходів та узгодження з відповідними структурами).

3) Організація та проведення за участю молоді та військових благодійної акції «Допоможи бабусі» (допомога одиноким пенсіонерам селища Борівське, підпорядкованого м.Сєвєродонецьку, у роботі по дому (заготівка дров, ремонт паркану тощо – 3 адреси) – січень 2015 року.

4) Майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва.

5) Організація та проведення кінопоказу соціально значущих фільмів для військових – лютий - квітень 2015 року.

6) Організація та проведення спортивних змагань за участю військових та студентів ВУЗів м. Сєвєродонецька.

7) Робота зі школярами міста (відвідування учасниками АТО позакласних заходів в середніх загальноосвітніх закладах міста).

8) Організація та проведення круглого столу «Взаємодія військових та громади у подоланні проблем», та створення за результатами заходу плану співробітництва військових та територіальної громади м. Сєвєродонецька.

Інформація про проект в ЗМІ

В Северодонецке прошел субботник.

В Северодонецке создадут новый сквер.

Северодонецкая молодежь поздравила бойцов с днем влюбленных.

Общегородской субботник состоялся в Северодонецке.

В Северодонецке военные покрасили танк.

В Северодонецком сквере солдаты устанавливают лавочки.

Как военным помогают снять стресс.

Для солдат в Северодонецке провели мастер-класс по витражной живописи.

Как военным в Северодонецке помогают снять стресс.

Последние комментарии