У Сєвєродонецьку відкрили дитсадок, у якому працюють переселенці

У Сєвєродонецьку відкрили дитсадок, у якому працюють переселенці

Сьогодні, 11 грудня, у Сєвєродонецьку відкрили новий дитячий садок. Центр розвитку та виховання дітей дошкільного віку було відновлено практично з нуля завдяки програмі ПРООН, Уряду Японії та ТОВ «Маркхім». Проект також передбачає створення додаткових робочих місць для внутрішньо переміщених осіб у дитсадку. 

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

У церемонії офіційного відкриття взяли участь керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука та Сєвєродонецький міський голова Валентин Казаков. 

«Я завжди з величезним задоволенням беру участь у подібних заходах. Головна мета моєї присутності тут – це мир, відбудова та розбудова Луганщини, і кожна така подія – це крок до моєї мрії. Головне – не сам будинок, який відновлено, а атмосфера, яку будуть створювати вихователі, формуючи майбутнє нашої країни», – наголосив Георгій Тука. 

«Подібні заходи – це розвиток нашого регіону і країни. У перспективі у нас відкриття нових навчально-виховних закладів, і ми не плануємо на цьому зупинятися», – сказав Валентин Казаков.

 #

Кто собственник этого

Кто собственник этого детского садика?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии