У Луганській обласній ВЦА пройшла зустріч з міжнародною групою журналістів

У Луганській обласній ВЦА пройшла зустріч з міжнародною групою журналістів

У Луганській обласній ВЦА заступники голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко і Ольга Лішик зустрілися з журналістами всесвітньо відомих видань. На зустрічі були присутні кореспонденти таких редакцій, як Die Zeit, The Guardian Politico Europ, The Times, The Guardian, The Independent and VICE News, радіо-станції RFI, Die Presse, Observer. Захід був організований за підтримки Всесвітньої Продовольчої Програма ООН. 

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Міжнародну групу журналістів цікавили питання міжнародної гуманітарної допомоги, а також відкриття пунктів пропуску в Луганській області з окупованою територією, підготовка Луганщини до зими й відновлення зруйнованої інфраструктури області. 

«Днями ми відкрили пункт пропуску у смт Станиці Луганській. У нас також планується відкриття логістичного центру в Новотошківскому та ще одного пункту пропуску в районі міста Золотого – наголосив Юрій Клименко. – Що стосується зими, то Луганщина повністю готова до цього періоду. Проблемою є зруйновані електричні та газові магістралі, які проходять по лінії зіткнення або знаходяться на окупованій території». 

На прохання журналістів розповісти історію, що найбільш запам’яталася, про долі людей, які потребували допомоги в результаті проведення бойових дій, відповіла заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик.

«Я не можу виділити конкретних людей, які до нас звертаються за допомогою. Кожний випадок індивідуальний, кожну історію ми переживаємо разом з її героєм. Ми намагаємося допомогти кожному, хто до нас звертається», – відзначила Ольга Лішик.

Последние комментарии