Державтоінспекція Луганщини проводить сезонне обстеження вулично-дорожньої мережі

Державтоінспекція Луганщини проводить сезонне обстеження вулично-дорожньої мережі

З 5 жовтня Державтоінспекція спільно з представниками Служб автомобільних доріг, облавтодорів, Укрзалізниці та комунальних організацій розпочала осінній комісійний огляд автомобільних доріг.

Метою таких заходів, є перш за все забезпечення безпеки дорожнього руху під час ускладнень погодних і дорожніх умов у осінньо-зимовий період.

Особливу увагу під час огляду фахівці приділять організації роботи з приведення вулично-дорожньої мережі у безпечний для руху стан, а саме перевірять відсутність ям, облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок, місць концентрації ДТП, забезпечення освітлення наземних пішохідних переходів, облаштування технічними засобами регулювання дорожнього руху.

Також перевірять готовність дорожніх і комунальних підприємств до утримання доріг та вулиць у зимовий період, які повинні забезпечити належний технічний стан снігоприбиральної техніки, достатні запаси паливно-мастильних матеріалів та піщано-соляної суміші, а також бути готовими до оперативного реагування у випадку різкого погіршення погодних умов.

 

ВДАІ з обслуговування м.Сєвєродонецьк

 #

Отличная новость, особенно

Отличная новость, особенно понравилось "а саме перевірять відсутність ям"...Хочу посмотреть,а не прочитать))) где факт отсутствия ям будут установлен в Луганской области хотя бы на промежутке 50 м

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии