Своєчасне виявлення нетверезих водіїв - один із заходів профілактики ДТП

Своєчасне виявлення нетверезих водіїв - один із заходів профілактики ДТП

Керування транспортними засобами водіями, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння, є одним з видів правопорушень, що становлять загрозу для безпеки дорожнього руху.

Своєчасне виявлення таких порушень - одне з найважливіших завдань Державтоінспекції.
Практика показує, що трагічна статистика дорожньо-транспортних пригод, посилення санкцій, великі штрафи, позбавлення права управління і навіть адміністративні арешти не зупиняють п'яних водіїв від бажання сісти за кермо, тому проведення систематичних профілактичних заходів, спрямованих на виявлення подібних правопорушень та профілактику аварійності за участю нетверезих водіїв, стали традиційними на дорогах Луганської області.

Так, з початку року співробітниками Державтоінспекції було виявлено 1665 фактів керування транспортними засобами водіями у нетверезому вигляді.

За цей же період з вини водіїв у стані сп'яніння сталося 35 ДТП, в яких 46 осіб отримали тілесні ушкодження і 4 загинули.

Шановні учасники дорожнього руху!

Керування транспортними засобами у стані сп'яніння продовжує залишатися одним з найнебезпечніших порушень, внаслідок якого водії допускають дорожні аварії, що забирають життя і завдають серйозної шкоди здоров'ю, у тому числі і іншим учасникам дорожнього руху.

Державтоінспекція закликає громадян не бути байдужими і проявляти свою громадянську позицію у підтримці правопорядку на наших дорогах. Пам'ятайте: ви або ваші близькі схильні до ризику стати жертвою ДТП за участю нетверезого водія.

Якщо ви володієте інформацією про те, що транспортним засобом управляє нетверезий водій - уникнете можливу небезпеку, повідомте про цей факт найближчого наряду ДПС або просто набравши по телефону 102.

 

ВДАІ з обслуговування м.Сєвєродонецьк

 #

"Своєчасне виявлення таких

"Своєчасне виявлення таких порушень - одне з найважливіших завдань Державтоінспекції."

Мало выявить, нужно же еще применить меры административного наказания!
А это протокол, направление на освидетельствование, куча бумажек и волокита.

Было бы принципиальное решение вопроса (только в законном порядке, а не оплата на месте плюс помощь блатных), никто бы и не подумал садиться подшофе за руль.

А так - вся статья это очередное признание ГАИ в несостоятельности. Это конечно, просто мое мнение, но я думаю, многие с ним согласятся.

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии