У Луганській області задоволена заявлена потреба у препаратах для профілактики поліомієліту

Заступник начальника управління з організації надання медичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації Іллона Карпенко прокоментувала ситуацією в області з наявністю вакцин проти поліомієліту. Вона відзначила, що Департаментом було визначено потребу області в цих профілактичних препаратах – 36900 доз, та про це вчасно поінформовано керівництво Міністерства охорони здоров’я України.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Згідно з наказом МОЗ на сьогодні Луганській області виділено 100 % від заявленого обсягу препаратів для профілактики поліомієліту.

Також Департаментом охорони здоров’я вживаються заходи щодо перерозподілу отриманих препаратів між лікувальними закладами Луганської області.

Іллона Карпенко додала, що наступного тижня вона відвідає територіальні заклади охорони здоров’я області з метою надання рекомендацій та консультацій місцевим спеціалістам.

 #

Расскажите, как потребность

Расскажите, как потребность области в полиомиелите удовлетворена, если в детской поликлинике им и не пахнет? когда он там появится, моего ребенка не пускают в детский сад из-за отсутствия оральной вакцинации от полиомиелита, нас кормят обещаниями о их поставках с августа месяца, сколько мой ребенок будет сидеть дома из-за безответственности чиновников?
Или пора уже идти с заявлением в прокуратуру, терпение лопается.

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии