У Сєвєродонецьку пройшли урочисті заходи до Дня незалежності України

У Сєвєродонецьку пройшли урочисті заходи до Дня незалежності України

До Дня незалежності України у Сєвєродонецьку пройшла виставка-ярмарок виробів майстрів декоративно-прикладного мистецтва «Барви Луганщини» та майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва «Містечко майстрів» за участю майстрів з усіх районів і міст Луганської області. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

На площі біля Льодового палацу спорту для гостей і мешканців міста виступив славнозвісний Луганський обласний козачий кінний театр.

Завершив святковий день обласний урочистий захід «Велична і свята ти, Мати-Україна» за участю творчих колективів Сєвєродонецького обласного музичного училища ім. С.Прокоф’єва, Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії, Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру.

«Я дуже радий бачити таку велику кількість людей на святкуванні. Давайте згадаємо  трохи минулого. Банда покидьків, патологічних клептоманів спочатку ґвалтувала Донбас, а потім дібралася до всієї України. У той момент, коли народ постав проти цієї нечесті, ці потвори втекли. У нас з’явилася можливість вперше за 24 роки незалежності приступити до творення, а не до рабства перед цими наволочами. І тут ми отримали перший «братський» удар у спину – Крим. Ще не встигли ми прийти до тями, як ті ж самі покидьки, котрі ґвалтували Донбас, розгорнули тут війну, задурюючи населення міфами про «Руській мір» та «Донбас не поставити на коліна». Звісно, «Донбас не поставити на коліна», оскільки за 15 років вони його поклали долілиць, – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука. – Ці люди намагаються нас розділяти за тими чи іншими ознаками. Але у них нічого не вийде. Нас усіх об’єднує одне. Так само, як не обирають батьків, так само жодна людина не здатна обрати свою Батьківщину. Наша Батьківщина – Україна. Ми живемо на своїй Богом даній нам землі і нікому її не віддамо. Я вітаю вас усіх зі святом незалежності України». 

  • 2.jpg
  • 10.jpg
  • 13.jpg
  • 14.jpg
  • 16.jpg

Последние комментарии