У Сєвєродонецьку пройшов фінал «Кубку губернатора-2015»

У Сєвєродонецьку пройшов фінал «Кубку губернатора-2015»

22 серпня у Сєвєродонецьку пройшов фінал футбольного турніру «КУБОК ГУБЕРНАТОРА-2015». На фінальній грі були присутні керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука, заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик та начальник управління молоді і спорту Антон Волохов. 

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

У даному турнірі прийняло участь 47 команд. Серед них команди підрозділів патрульної служби міліції особливого призначення, ГУ УМВС України у Луганській області, ГУ ДФС України в Луганській області, Управління СБУ у Луганській області, Збройних Сил України і Національної Гвардії, трудових колективів підприємств, громадських організацій, держслужбовців міст та районів Луганської області. Відбіркові ігри тривали з травня по серпень 2015 року.

У фіналі зустрілися збірні трудових колективів з міст Лисичанська, Сєвєродонецька, Старобільська та смт Новопсков. По кількості забитих голів у всіх матчах перше місце отримала збірна Старобільська. Друге – смт Новопсков, третє – Сєвєродонецьк і Лисичанськ віфдповідно – четверте. 

«Коли я їхав на цей турнір мені сказали, що це буде «аматорський» футбол. Чесно кажучи не очікував побачити таку цікаву гру. У вас дуже класна техніка і ви гідні грати у великий футбол. Останні півтора-два роки, коли із дня в день займаєшся питаннями поранених, забезпеченням військових, зруйнованих будівель, покалічених мирних мешканців, дуже хочеться відволіктися. Я щиро дякую, що ви мені таку можливість надали», – наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука. «В мене сьогодні подвійне свято. У вас свято спорту, а в мене ще й свято переїзду. Я нарешті переїхав з готелю, що дало мені змогу зекономити деякі свої заощадження, і тому я команді переможців презентую тисячу гривень.

Последние комментарии