Тука просить Президента ввести військово-цивільні адміністрації у всіх районах, Лисичанську та Рубіжному

Тука просить Президента ввести військово-цивільні адміністрації у всіх районах, Лисичанську та Рубіжному

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука звернувся до Президента України з ініціативою про створення військово-цивільних адміністрацій у всіх районах Луганської області на підконтрольній Україні території та в містах Лисичанську та Рубіжному.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Аналіз суспільно-політичної ситуації в області, зокрема в 9 районах підконтрольних українській владі, в містах Лисичанську та Рубіжному дає підстави для внесення пропозицій щодо створення в них військово-цивільних адміністрацій.

«Ситуація обумовлюється тим, що депутати міських та районних рад у більшості своїй саботують сесії не приходячи на них або не приймаючи важливі для людей рішення, – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука. У зв'язку із можливим загостренням військового конфлікту на території Луганської області прогнозується блокування роботи районних адміністрацій з боку депутатів зазначених рад, що унеможливить оперативне прийняття стратегічних рішень».

З урахуванням викладеного, зважаючи на зовнішні і внутрішні загрози дестабілізації ситуації на території Луганської області, та на підставі ст.ст. 2,3 Закону України «Про військово-цивільні адміністрації», вносимо пропозицію утворити районні військово-цивільні адміністрації: Біловодську, Білокуракинську, Кремінську, Марківську, Міловську, Новопсковську, Сватівську, Старобільську, Троїцьку та міські: Рубіжанську і Лисичанську разом з містами супутниками Новодружеськом та Привіллям.

Последние комментарии