Тука провів особистий прийом громадян

Тука провів особистий прийом громадян

Сьогодні, 12 серпня, керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука провів особистий прийом громадян. Мешканцями Луганщини порушувалася безліч питань. Серед них були питання щодо компенсації за знищене житло, неправомірних дій представників правоохоронних органів, вдосконалення роботи обласної та районних адміністрацій та інші. 

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

На прохання мешканки м. Попасної Галини Петрової вирішити питання компенсації за знищене в результаті обстрілу бойовиками житло, очільник області відзначив, що з цим питанням звертається багато відвідувачів, але вирішення його в компетенції Верховної Ради України. 

«Законодавством не передбачено компенсації за зруйноване в результаті проведення бойових дій житло. Це питання повинні вирішувати народні депутати України. Зі свого боку ми не одноразово порушували це питання», – керівник Луганської обласної ВЦА.

Під час зустрічі з людьми, які проживають у гуртожитку в Сєвєродонецьку, у якому постійно відключається світло за борги сусідів, Георгій Борисович запропонував створити об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ).

«Я сам перебуваю у такому об’єднанні. Це допоможе вам вирішити багато питань, у тому числі й зі світлом, коли ви самі зможете проводити розрахунки за електроенергію, не користуючись послугами ЖЕКу», – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Последние комментарии