Доба на Луганщина пройшла напружено. Двоє поранених

Обстріли у Луганській області були практично по всім населеним пунктам на лінії розмежування, повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Так, з 21.00 до 24.00 Станицю Луганську накривали з 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї. За попередньої інформацією є попадання в будинки. По населеним пунктам Троїцьке, Попасна та Новотошківка працювали 122-мм артилерією. Інформація по руйнуванням інфраструктури та постраждалим поки не надходила. 

У м. Щастя у результаті обстрілу блокпосту були поранені 2 військовослужбовці 92 бригади ЗСУ з Сумської та Харківської областей.

«У Новтошківському снаряди лягали близько від місця для розташування логістичного центу. Це каже про те, що бойовики роблять все, щоб зірвати мирні плани Президента України та Мінських домовленостей по створенню логістичних центрів. Терористи розуміють, що це їм не вигідно, оскільки люди будуть приходити купувати товари за низькими цінам та отримувати всю необхідну їм допомогу. Вони просто бояться, що міфи російської пропаганди почнуть руйнуватися, так швидко, як і з’явилися», – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Последние комментарии