За останню добу обстріли Луганської області різко посилилися. Є поранені та руйнування.

Ніч у Луганській області пройшла неспокійно. Обстрілам піддавалися населені пункти Щастя, Станиця Луганська та Золоте-3. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

У Щасті під час обстрілу крупнокаліберними кулеметами, автоматичними гранатометами та стрілецькою зброєю було поранено 3 військовослужбовці ВСУ – бійці 92-ої окремої механізованої бригади: радіотелефоніста, снайпера та гранатометника. Поранених госпіталізовано, їм надається вся необхідна допомога. 

Станицю Луганську вночі обстріляли з 82-мм мінометів та протитанкової рушниці. На блокпосту був вщент розбитий кран військових, що займався його укріпленням. Нових руйнувань і постраждалих не зафіксовано. 

Вночі з 122-мм артилерії, забороненої Мінськими домовленостями, обстріляли м. Золоте-3 та Попасну. У місті Золоте-3 в результаті мінометного обстрілу сталося займання двох будинків №35 та №37 на вул. Садовій. У Попасній зафіксовано попадання в 2 жилих будинки на вул. Шолохова.

«За останню добу обстріли Луганської області різко посилилися. У Попасній в радіусі 1,5 км від пошкоджених жилих будинків не було жодного військовослужбовця. Це каже про те, що терористи просто забули про Мінські угоди, – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука. Ми констатуємо збільшення вогневої агресії з боку бойовиків. Я сподіваюсь, що нового витку ескалації не буде, але, нажаль, останні обстріли кажуть про інше».

Последние комментарии