У Сєвєродонецьку пройшов мітинг з вимогами зберегти тролейбусне управління

У Сєвєродонецьку пройшов мітинг з вимогами зберегти тролейбусне управління

Сьогодні, 30 липня, біля Сєвєродонецького міськвиконкому пройшов мітинг за участі колективу тролейбусного депо та громадських організацій з вимогою не звільняти директора та не ліквідовувати підприємство. Мітинг відбувся перед початком сесії міської ради, яка мала, за словами учасників акції, прийняти рішення з приводу звільнення директора та розформування підприємства. 

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

За словами працівників тролейбусного депо, міська рада на чолі з мером Валентином Казаковим хоче змінити керівництво в особистих лобістських інтересах. Мер на всі закиди відповів, що знищувати підприємство не буде, а щодо усунення директора, то в нього є на то причини, які він не хоче виносити на загальне обговорення. 

На мітинг завітав керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

«Я запропонував депутатам укласти з керівником тролейбусного управління на декілька місяців контракт. За цей час абсолютно відкрито та прозоро під патронатом Луганської обласної військово-цивільної адміністрації провести конкурс на заміщення посади, як це робиться у будь-якій цивілізованій країні. Окрім вас його призначити не може ніхто, тільки ви можете вплинути на це рішення», – відзначив Георгій Тука.

Последние комментарии