Державтоінспекція продовжує виявляти порушення щодо використання номерних знаків

Державтоінспекція продовжує виявляти порушення щодо використання номерних знаків

З метою припинення фактів експлуатації транспортних засобів без номерного знаку або з номерним знаком, що не відповідає вимогам стандартів, або ж з номерним знаком, закріпленим у не встановленому для цього місці, закритим або забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знаку з відстані 20 м , триває операція «Номерний знак».


Використовуючи номерні знаки, таким чином, деякі «підприємливі» правопорушники намагаються уникнути відповідальності за порушення Правил дорожнього руху. Але слід нагадати таким водіям, що за вказані порушення передбачено штраф у розмірі від 170 до 255 гривень. За повторне вчинення цього порушення протягом року передбачена відповідальність відповідно до статті 121 частини 7 КпАП України у вигляді штрафу в розмірі від 255 до 510 гривень або громадських робіт терміном від 30 до 40 годин з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

В ході проведення заходів співробітниками Державтоінспекції Луганської області виявлено та задокументовано 288 фактів керування транспортними засобами без номерного знаку або з номерним знаком, що не належить цьому транспортному засобу або не відповідає вимогам стандартів, з номерним знаком, закріпленим у невстановленому для цього місці, закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знаку з відстані 20 метрів.

Для проведення заходів так само задіяні співробітники Центрів надання адміністративних послуг, пов'язаних з використанням транспортних засобів, для оперативної звірки даних по базах ДАІ.

Державтоінспекція продовжує роботу в даному напрямку.

 

 

ВДАІ з обслуговування м.Сєвєродонецьк

 #

а как быть с номерами "ПТН

а как быть с номерами "ПТН ХЛО" "АЙДАР" и т.д? или опять отыграются гайцы на ржавых номерах из СССР?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии