Поблизу Новоайдара збито безпілотник бойовиків «ЛНР»

Поблизу Новоайдара збито безпілотник бойовиків «ЛНР»

Днями на висоті близько 1500 м поблизу м. Новоайдар, що на Луганщині (до 80 км від лінії розмежування) збито безпілотник бойовиків т.з. «ЛНР», який здійснював повітряну розвідку блокпостів та баз військових частин ЗС України. Радікерована модель літака Tiger Trainer MKIII-40 ARF була оснащена двигуном внутрішнього згорання (4-тактний об'ємом 12 куб.см) та камерою GoPro HERO4.

Про це повідомляє Офіційний сайт речника АТО в Луганській області.

Tiger Trainer MKIII-40 ARF, що випускається компанією Thunder Tiger, призначений для для навчання початківців-пілотів навичкам пілотування. Вся конструкція виконана з бальзового дерева-самого легкого дерева в світі. Модель обтягнута спеціальною плівкою з оригінальною друкованою графікою. У польоті  авіамодель стабільна і стійка. Невелика вага авіамоделі, низьке питоме навантаження на крило забезпечує оптимальні льотні якості та робить літак ефективною базовою моделлю для розвідки.  

Доступна, ілюстрована покрокова інструкція дозволяє швидко і безпомилково дозібрати авіамодель, встановити необхідне обладнання, налаштувати і підготувати модель до польотів у необхідних умовах. Час остаточного складання становить 5-10 годин.

Последние комментарии