Департаментом соцзахисту населення ОДА виготовлено дайджест щодо надання соціальних послуг

Департаментом соцзахисту населення ОДА виготовлено дайджест щодо надання соціальних послуг

Інформація щодо надання соціальних послуг населенню міститься в новому дайджесті Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, повідомляє прес-служба.

У брошурі детально описано порядок отримання соціальних послуг, їх типи, кому та в яких закладах надаються. У дайджесті також містяться підстави для отримання послуг, а також які з них надаються на платній та безоплатній основах.

Черговий дайджест виготовлено в рамках проекту «Посилення спроможності переміщеної Луганської обласної адміністрації надавати важливі соціальні послуги населенню», що реалізується Департаментом соціального захисту населення ОДА спільно з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Кожному міському та районному управлінню соціального захисту населення передано по одній тисячі брошур щодо соціальних послуг. Це вже п’ятий вид дайджестів, виготовлених Департаментом та USAID з метою інформування різних верств населення щодо актуальних питань соціальної підтримки населення.

Нагадаємо, що на Луганщині розпочато реалізацію проекту «Відновлення соціальних послуг та налагодження миру в Донецькій і Луганській областях», який фінансується Урядом Японії. Перший тренінг відбувся 25-26 червня 2015 року за участю працівників установ соціальної сфери регіону в місті Святогірську Донецької області. Заплановано ще два тренінги, після яких учасники разом із експертами ПРООН розроблять середньострокову цільову програму розвитку соціальних послуг на рівні області. Програма покликана посилити взаємодію місцевих надавачів соціальних послуг та сприяти залученню донорських коштів.

Последние комментарии