На Луганщині обстрілювали Трьохізбенку, Кримське, Щастя, Станицю. Є поранені серед військовослужбовців та мирних громадян

Крім бойового зіткнення в Катеринівці, в результаті якого є загиблі та поранені військовослужбовці (про що вже повідомлялося вчора), бойові дії протягом учорашнього вечора (19.05) та минулої ночі велися ще в кількох точках уздовж лінії розмежування вогню на Луганщині.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

З боку окупованої Веселої Гори кілька разів здійснювалися обстріли з гранатометів та мінометів м.Щастя. Після 10-ї вечора внаслідок такого обстрілу зайнялися кілька будинків на дачному масиві. Пожежу вдалося ліквідувати силами рятувальників. Поранених чи загиблих немає.

Починаючи з 8-ї вечора й до півночі на околиці Кримського поблизу протитуберкульозного диспансеру тривали перестрілки, які переростали в бойові зіткнення із застосуванням мінометів, гранатометів та автоматичної зброї. Житловий сектор залишився поза зоною ураження, даних про потерпілих серед мирних мешканців та військовослужбовців немає. Станицю Луганську та околиці вчора серед ночі обстріляли з мінометів. Перебиті лінії електропередач, зараз без світла залишається с.Валуйське і частково без газу – районний центр.

Зранку в Станиці тихо, ремонтні бригади займаються відновленням систем життєзабезпечення. Вчора в селищі поранення отримав мирний мешканець. 54-річний чоловік вирішив перевірити свою дачу на вул. Донецькій і зачепив встановлену невідомими особами розтяжку з гранатами. Внаслідок вибуху він отримав осколкові поранення й госпіталізований.

У Трьохізбенці після 19-ї години розвідувально-диверсійна група бойовиків із правого берега Сіверського Донця обстріляла з автоматичних гранатометів позиції наших силовиків. Внаслідок обстрілу поранений 25-річний боєць. Рани неважкі, загрози життю немає. У решті гарячих точок дотримувався режим тиші, даних про бойову активність немає

Последние комментарии